Matkassar
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Mcdonald's

Här hittar du mer information om restaurangen Mcdonald's i Karlshamn. Du kan även läsa recensioner om Mcdonald's skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Mcdonald's

Mcdonald's

Nyemöllevägen 6

374 32 Karlshamn

Telefonnr: 0454-13222

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Mcdonald's

Mcdonald's har fått totalt 5 användarbetyg med medelvärdet 2.2 stjärnor.

★ ★ ☆ ☆ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Mcdonald's så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

Lämna betyg och skriv en recension av Mcdonald's

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Mcdonald's

#1   Jeanette   torsdag 16 mars 2023 kl. 20:22  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Väntade 45 minuter på 2 happy meal kyckling Nuggets. När jag skulle betala så hade killen i kassan ett oengagerat intresse av att vara kundvänlig. Framme vid luckan där man hämtar maten står 3 tjejer och rullar tummarna. Efter 45 min säger killen som jag beställer av att jag skulle köra fram till ruta 1. Frågar då vad är det som händer och varför tar det så lång tid. Hans svar är att det är mycket folk i restaurangen. Tittar in när jag kör till ruta 1 jo det sitter 5 st i restaurangen och dom verkar ha fått mat för dom äter redan. Efter en stund kommer Erik ut med maten och jag säger, jag fick ingen dricka. Erik är snäll och hämtar dricka. Ser även att vi inte fått dipp eller äpple. Ja gick in till kassan och frågade efter dipp och äpple och fick det men med en blick som sa att jag var en IDIOT. Nej mc Donalds i Karlshamn kommer jag att bojkotta. Vet att detta verkar vara vardag på mc Donalds.


#2   Christian    söndag 10 juli 2022 kl. 01:12  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Extremt usel service, fattas det något i din beställning ska du ringa någon jävla chef som de vägrar lämna ut nummer till, de brukade vara väldigt bra men jag kommer undvika de som pesten i framtiden.
#3   Lisa Ericson    lördag 18 december 2021 kl. 02:52  
★ ★ ★ ★ ★ 
Bästa burgaren på länge
#4   Anonym användare   torsdag 31 juli 2014 kl. 02:36  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Dålig koll på beställningar och dåligt gjorda hamburgare.

Har vid ett flertal gånger fått fel mat eller mat som inte motsvarar min beställning.

1.Då jag är allergisk mot ost (och även tycker att det är det vidrigaste som finns) är detta oerhört viktigt att min beställning tas hand om med största omsorg vilket jag varje gång påpekar vid beställning. Har trots detta vid flera tillfällen fått antingen ost på hamburgaren eller smält ost på en kant av brödet.

2. Den vanligaste maten blir vanliga 10- kronors hamburgare utan ost. På dessa skall det finnas gurka, hackad lök, ketchup och senap. Nästan varje gång jag beställer finns det ingen senap på. Många gånger är löken i princip obefintlig och vid ett flertal gånger lyst med sin frånvaro. Ibland är det som att de har tappat ett saltkar i hamburgaren och i andra fall är dem brända. Jag tycker inte det spelar någon roll om hamburgaren kostar 10kr eller 40. Alla hamburgare ska vara som dom är tänkta eller så skall det informeras vid beställning att någon ingrediens är slut.

3. Vi kör uteslutande drive in för smidighetens skull men har fått köra tillbaka och vänta igen med mat som kallnar allt för många gånger för att åtgärda felaktiga beställningar så det är allt ifrån smidigt. Sorgligast har varit de gånger då jag kört hem 12km ifrån för att sitta med oätliga hamburgare efter stängningsdags. Jag ska inte behöva öppna varje hamburgare och inspektera ifall det är ätbart.

4. Det här kan tänkas vara en petitess men är väldigt omständigt.
Vid ett flertal tillfällen har jag och min sambo beställt vatten till vår mat. Vattnet vi får har många gånger varit alldeles gult av fanta och smakat blaskig apelsin. Jag tycker inte det smakar särskilt gott men kan ändå dricka det, men min sambo är allergisk mot apelsin och kan inte dricka vattnet. Jag har påpekat det flera gånger och har varje gång fått till svar att det blir så för att de hällt fanta ur kranen precis innan. Jag vet att allt kommer ur samma kran men hur svårt kan det vara att spola lite vatten innan man fyller på muggen? Gult vatten som luktar och smakar lite fanta är inte vatten!

5. Om jag vill äta min mat hemma och beställer en milkshake som jag vill dricka ihop med min mat och specifikt säger till att vänta med min milkshake tills all maten är klar, så vill jag inte sitta med en smält milkshake efter 10-15 minuters väntan på min mat. Vilket även detta har hänt vid minst 4 gånger jag kan minnas.

Jag har klagat många gånger och har faktiskt fått felen åtgärdade de gånger jag upptäckt det innan jag kommit hem och vid två tillfällen fått ett "presentkort" på valfri meny. Men det är oerhört tröttsamt att varje gång behöva stanna till och kontrollera varje hamburgare innan man kan köra iväg och kolla ifall det finns sugrör i påsen som inte finns där trots att man frågat om det finns det.

Jag förstår att det är ett stressigt jobb och att det kan vara lätt att glömma och blanda ihop saker ibland. Men det här har satts i rutin och är inte okej.

Skärpning!
#5   Anonym användare   fredag 29 oktober 2010 kl. 21:54  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Riktigt slö servise inte alls vad man är van vid på macdonalds
››  Skapa konto

Inloggning