Matkassar
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

3 Topprestauranger Las Vegas för finsmakaren

Las Vegas stort utbud av restauranger

När man besöker Las Vegas kommer man att hitta den bästa maten från världens alla hörn. Här finns förstklassiga thairestauranger, mexikanska restaurangen, franska, spanska och italienska restauranger men självklart också det bästa från det amerikanska köket. I Las Vegas finns det massor av snabbmat och här serveras de största hamburgarna, mäktigaste pizzorna och de hetaste korvarna. För finsmakaren som hellre väljer en topprestaurang där man kan erhålla den bästa maten, bästa servicen och den bästa restaurangmiljön finns det ett enormt utbud av topprestauranger att välja mellan i Las Vegas.

Golden Steer Steakhouse Las Vegas

Golden Steer Steakhouse öppnades redan år 1958 och är en av Las Vegas äldsta restauranger. Denna topprestaurang har haft många kända celebriteter som gäster genom åren och är definitivt en av Las Vegas absolut bästa restauranger. Här kliver man in i en exklusiv miljö med mörka träpaneler och konst på väggarna. Här sitter man vid vitdukade bord på exklusiva stolar med rött tyg. Är man ett större sällskap kan man istället välja ett eget bås där man kan slå sig ned i mörka skinnsoffor.

Maten är av högsta kvalité och här serveras främst amerikansk mat som grillade biffar, T-benstek, oxfilé och revbensspjäll. Här finns även ett stort utbud av skaldjursrätter men också många andra amerikanska delikatesser. Caesarsalladen är av toppkvalité och tillagas direkt vid bordet. Servicen är förstklassig och här finns alltid en servitris inom räckhåll som hjälper till med att fylla på glasen eller ta emot nya beställningar. Om man är en finsmakare som uppskattar att äta förstklassiga rätter i en exklusiv miljö och erhålla den bästa servicen är Golden Steer Steakhouse ett måste då man besöker Las Vegas.

Många dras till Las Vegas för upplevelsen av nöjen, god mat och framförallt spel, men du kan även online om du enbart är ute efter spelet.

Restaurant Guy Savoy

Restaurant Guy Savoy räknas som en av de två bästa franska restaurangerna i Las Vegas. Här finner man utomordentlig god mat som tillagats av stolta kockar. Restaurangen erbjuder främst fransk mat men har också mycket maträtter från andra europeiska länder som bland annat Italien och Spanien. Hos Restaurant Guy Savoy finner man även en mycket exklusiv vinlista som gör måltiden till en komplett smakexplosion. Man serveras även nybakat bröd och delikatessostar till maten.

Restaurant Guy Savoy har en exklusiv inredning med modern konst på väggarna i perfekt färgsatta lokaler. Här får man sitta på svarta skinnstolar vid runda bort med exklusiva, vita dukar på bordet. Före måltiden kan man ta en fördrink i den exklusivt inredda baren där man finner ett mycket bra utbud av drinkar, viner och champagne. Hit kan man också ta sig efter maten för att varva ned lite efter den förstklassiga måltiden. Servicen är i världsklass och det går inte många sekunder innan man får hjälp. Dock är det inte bara maten som är på en högre nivå utan även priserna. Räkna med att en komplett middag med vin går på cirka 5 000 kronor per person. För en finsmakare är det dock väl investerade pengar.

Bonito Michoacan Mexican Restaurant

Den mexikanska restaurangen Bonito Michoacan är inte den mest exklusivaste mexikanska restaurangen i Las Vegas men en av de bästa då det kommer till maten. Här finner man ett stort utbud med maträtter från det mexikanska köket och för den som älskar mexikansk mat så är det svårt att hitta en större smakupplevelse någon annanstans i Las Vegas. Maten serveras i en typisk mexikansk miljö med många detaljer från den mexikanska kulturen. Servicen är mycket bra dock är kön att få ett bord lång mellan varven. Det finns dock en bar där man kan vänta in sin plats vid ett av borden. Detta är definitivt en restaurang för en finsmakare. Prisläget är dyrt dock inte överdrivet dyrt så detta är en restaurang som väl är värt ett besök om man gillar het, mexikansk mat.