Matkassar
Matlådor i digitala eran
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Restauranger Las Vegas
Restauranger Macau
Restauranger Monte Carlo
Restauranger med lilla extra
Spel på restauranger bra kombo
Lyxigt på restaurang
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Laga middag hemma med matkasse

Om du istället för att gå på restaurang och bli serverad en god middag så kanske du hellre vill laga maten själv, och samtidigt få lite hjälp på traven? Då är färdiga matkassar en väldigt bra tjänst som du kan prenumerera på.

Tjänsten med färdiga matkassar har under de senaste åren blivit allt mer populär och är fortfarande en växande marknad, då fler upptäcker fördelarna och faktiskt prövar sin första matkasse med en leverantör som tex Linas Matkasse eller från matbutiker som City Gross som också erbjuder tjänsten.

Begreppet Matkasse är en sorts tjänst för att handla mat på nätet, fast du lämnar över matplaneringen och inköpslistan till en leverantör som varje vecka ser till att leverera hem en färdig matkasse till din dörr full med matvaror och färdigplanerat matschema och recept för veckans alla måltider. Det innebär att får en enklare vardag då du slipper planera och handla maten själv men får ändå göra det roligaste vilket är att laga maten, du plockar russinen ur kakan.

Fördelar med färdiga matkassar

Det finns flera positiva saker som en färdig matkasse för med sig.

För fler skäl och information om olika matkassar finns många bra källor på nätet. När du testar din första matkasse kommer du snabbt känna av fördelarna med att få maten hem till dörren och bara behöver fokusera på själva matlagningen.

Jämför och hitta den bästa matkassen

I den här tabellen har vi ställt upp några av de största leverantörerna av färdiga matkassar i en enkel och överskådlig jämförelse med varandra.

Leverantör Beskrivning Pris Testa
Citygross matkasse Stort utbud av olika typer av matkassar Testa På 349kr (Ord. 479kr-949kr)
Linas matkasse Bra täckning över Sverige, stort utbud av olika matkassar Testa På 299kr (Ord. 529kr - 1099kr)
Middagsfrid Stort leveransnät, bra utbud av matkassar Testa På 299kr (Ord. 545kr - 945kr)

Skulle du inte hitta den matkassen på t ex din ort eller typ av matkassen du söker så finns det fler leverantörer av matkassar än de vi presenterar här. På nätet finns flertalet utmärkta guider för att hitta de bästa matkassarna genom enkla och transparenta jämförelser.

City Gross Matkasse

Här är en presentation av City Gross Matkasse som innehåller fem middagar för fyra personer till lågt pris per portion. En matkasse fylld med färska råvaror som svenskt kött, fisk, kyckling och grönsaker.