Matkassar
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Sportbarer populära samlingsplatser för sport- och spelintresserade

Att kunna gå ut och äta mat och dricka några öl med sina vänner och samtidigt kunna se olika sportevenemang under tiden är en härlig upplevelse som ger en bra sammanhållning i gruppen. Det finns idag ett flertal sportbarer och restauranger runt om i Sverige som erbjuder sina besökare att kunna sitta ned och se matcher på storbildstv samtidigt som de kan äta och dricka. Det gör det än mer underhållande att följa en match live när det sker tillsammans med andra sportentusiaster men även mer spännande om du också har bettat på matchen.

Tv sport vid baren

Besöka en sportbar

Bor du i en storstad så finns det massor av sportbarer att välja mellan. Den mest kända sportbarskedjan är O'Learys, som erbjuder en mycket inspirerande barmiljö som är inredd med massor av sportaccessoarer. En bra sportbar kan ofta erbjuda sina besökare flera storbildstv:n vilket innebär att det går att se olika sportevenemang som sänds samtidigt. Dessutom så serverar en sportbar god mat och dryck som du kan inta då du ser på matchen. Det finns även många restauranger och barer som kan erbjuda en speciell avdelning för de som är intresserade av sport och här kan du träffa många likasinnade som du kan se matcherna tillsammans med.

Att betta på en sportbar

Det är inte tillåtet för sportbarer i Sverige att hantera vadslagning däremot kan en sportbar erbjuda information om olika sportevenemang och även visa olika sportevenemang på storbildstv, Viasat och C more har de flesta stora sportsändningarna. Men du behöver inte misströsta för det. Så länge du har tillgång till din mobiltelefon kan du alltid koppla upp dig via sportbarens trådlösa internet och sedan själv välja det spelbolag som du vill betta på online. Det gör att du har möjlighet att kunna välja det spelbolag som erbjuder dig bäst odds och störst urval av spelmöjligheter. Söker du mer förströelsespel istället för betting finns alternativ som Goplay med flera.

Hos ett spelbolag på nätet kan du betta på kommande matcher men också lägga oddsspel på pågående matcher, vilket gör det än mer underhållande och spännande att följa en match live på en sportbar. Det betyder att du i lugn och ro före matchen kan fundera ut vilket lag du ska betta på samtidigt som du dricker ett par öl. När matchen sedan kommer igång på storbildstv:n och du själv ser hur matchbilden ser ut så kan du lägga nya oddsspel live.

Andra samlingsplatser för sportintresserade

Fotbollsspel på puben

Utöver sportbarer och restauranger på stan så finns det även fler samlingsplatser att träffas på för att kunna följa ett sportevenemang och samtidigt kunna dricka några öl eller äta gott. Många arenor runt om i Sverige erbjuder dig möjligheten att se pågående matcher från en restaurang eller en bar. Det gör att du får en härlig känsla tillsammans med andra personer på restaurangen men också från personerna på läktarna, som bara är där för att följa sportevenemanget. En populär samlingsplats är Solvalla där du från restaurangen får en perfekt utsikt över banan samtidigt som du bara har ett stenkast till luckorna där du kan lägga dina vad. Dessutom kan du alltid använda din mobiltelefon för att logga in hos spelbolag på nätet där du ofta kan få bättre odds än på Solvalla.