Matkassar
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Restaurang Kocken och Kallskänkan-Fullerö

Här hittar du mer information om restaurangen Restaurang Kocken och Kallskänkan-Fullerö  i Uppsala. Du kan även läsa recensioner om Restaurang Kocken och Kallskänkan-Fullerö skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Restaurang Kocken och Kallskänkan-Fullerö

Restaurang Kocken och Kallskänkan-Fullerö

Fullerö backe 101

75594 Uppsala

Telefonnr: 018-323272

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Restaurang Kocken och Kallskänkan-Fullerö

Det finns tyvärr inte några recensioner eller betyg för Restaurang Kocken och Kallskänkan-Fullerö ännu, du kanske kan skriva en recension eller lämna ett betyg? 😃

Mer information från restaurangen

Vi ordnar catering till husmanskostsluncher, bokade middagsbeställningar samt catering och festvåningsverksamhet. Låt oss arrangera ditt bröllop som vi besitter stor erfarenhet av så att denna dag blir minnesvärd. Även juletid så ställer vi även fram ett gediget julbord från små till stora sällskap. Minnesstunder ordnas med både serverings hjälp och olika matförslag. Vi serverar traditionell husmanskost av det mera klassiska svenska slaget men även det internationella matlagningen på våran i matsalen. Vi ordnar även sallader, goda smörgåsar samt kaffe och kondisbitar i restaurangen. Vi försöker att ställa alla våra kunder i centrum och se till att varje gäst skall få ett trevligt bemötande. Här kan ni uppleva att ni verkligen är varmt välkomna. Vi ordnar allt till dig inom cateringbranschen. Vi kan tillhandahålla allt från porslin till något att sitta på som vi hyr ut samt även fixa till festtält, små som stora. Önskar ni vin och spritpaket så ordnar vi till detta. Önskar ni kompetent personal som servis, kockar och bartender så kan ni få hjälp av detta utav oss. Fullständiga rättigheter i restaurangen.
››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar

Lämna betyg och skriv en recension av Restaurang Kocken och Kallskänkan-Fullerö

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Restaurang Kocken och Kallskänkan-Fullerö

Det finns inte några recensioner ännu, du kanske kan skriva en? 😃

››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar