Matkassar
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Oasen fonduerestaurang

Här hittar du mer information om restaurangen Oasen fonduerestaurang i Helsingborg. Du kan även läsa recensioner om Oasen fonduerestaurang skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Oasen fonduerestaurang

Oasen fonduerestaurang

Bruksgatan 25

252 24 Helsingborg

Telefonnr: 042-128074

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Oasen fonduerestaurang

Oasen fonduerestaurang har fått totalt 11 användarbetyg med medelvärdet 3.1 stjärnor.

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Oasen fonduerestaurang så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar

Lämna betyg och skriv en recension av Oasen fonduerestaurang

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Oasen fonduerestaurang

#1   Susanne Struwe   onsdag 4 januari 2017 kl. 00:46  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Hej vi var på Oasen igår kväll.. Vet inte om vi luktade illa eller var stökiga!! Har aldrig träffat en servitris som arbetar såhårt på att vända ryggen till. Väldigt flitig bakom disken, alltid med ryggen mot lokalen eller blickfn i golvet !!! Bordet. Ar beställt till kl 1900. Vi infann oss i tid. Kl halv 8 hade vi fortfarande inte sett till henne. Hade ätit färdigt o väntade på att få beställa efterrätt. Hon jobbade på bäkom disken så jag gick fram för att tala om att vi ville beställa mer !!! Då hade vi vinkat i 25 minuter. Pratade med den andra servitrisen för vår TITTADE inte en på mig. DÅ kom hon för att duka av. Frågade inte om det smakade bra, om vi ville ha mer osv. När det började ta slut med disk på bordet så jag att vi ville ha toblorone som efterrätt. Döm om min förvåning att hon inte visste detta. ALDRIG M E R.
#2   Anonym användare   söndag 13 april 2014 kl. 13:49  
★ ★ ★ ★ ★ 
Traditionen är att varje år äta på Oasen på min födelsedag. Alltid rödvinsfondue och tobleronefondue till efterrätt. Alltid lika fantastiskt gott! Ätit där så länge jag kan minnas och så ska det fortsätta!
#3   Anonym användare   lördag 8 februari 2014 kl. 22:28  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Undrar om de kan laga någon mat där, eftersom såserna känns som fabrikat, precis som pommes. Chokladfonduen innehåller konserver, billigaste glassen och marängerna.
#4   Anonym användare   lördag 8 februari 2014 kl. 22:14  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Otroligt besviken på deras "berömda" tobleronefondue. Smakade inte alls toblerone, och när personalen frågade om det var gott så svarade vi att vi var lite besvikna att det inte smakade Toblerone, och undrade om det fanns toblerone i chokladen, fick ett malligt svar att dem har hållt på med detta i 32 år, så dem visste hur man gör.. Hade förväntat sig färsk frukt att doppa med, särskilt till det priset, men hälften var bara konserverad frukt...
Köttfonduen var ok, men såserna kändes inte hemmagjorda, kändes som fabrikat.
1649kr hamnade vår nota på 4 personer på, vilket var dåligt eftersom kvalitén kändes sådär. Nej, går aldrig dit igen!
#5   Anonym användare   söndag 11 november 2012 kl. 18:07  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Toblerone,det var inte värd pengarna och derchar aldrig varit Toblerone i grytan fy fan det var kast.Og sikke idiodiska priser for det lilla man fik.Dit går vi ALDRIG igen.
#6   Anonym användare   måndag 27 augusti 2012 kl. 18:00  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Tycker att maten var god, provade derras fondue, HITTADE tyvärr ett stort kycklinge ben i köttet, ca 3 cm långt, 2 mm brett.
Tappade lusten att äta kycklingköttet.
Kompensation 25 :-, eller en kopp kaffe, TUR ATT MAN INTE FICK DEN I HALSEN.
Kommer inte tillbaka......
#7   Anonym användare   fredag 11 februari 2011 kl. 11:14  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Fantastiskt god mat på Restaurang Oasen. Vi ska dit nu på allahjärtansdag. Självklart så blir det en tobleronefondue till efterätt :)
#8   Anneli   tisdag 22 december 2009 kl. 09:43  
★ ★ ★ ★ ★ 
Oasen är en restaurang som man kan komma tillbaka till flera gånger och fortfarande vara lika nöjd. Köttfondue och Texmexfondue är favoriterna helt klart. Mycket mat, goda tillbehör, trevlig personal och trevliga lokaler gör restaurangen värd sitt betyg (5). Till efterätt är det ett måste att välja deras tobleronefondue trots att magen egentligen inte vill ha med. Absolut en restaurang som är värd sitt besök!
#9   Anonym användare   måndag 7 september 2009 kl. 14:55  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Åt där i lördags och som vanligt var det riktigt gott. Testade deras Köttfondue. Deras Aioli är god. Och självklart så blev det Toblerone fondue efteråt. En självklar 4\'a blir det i betyg.
#10   Anonym användare   fredag 29 maj 2009 kl. 19:45  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Bra service och uppvaktning. Mycket prisvärda och stora menyer. Fin och trevlig/mysig miljö. Och framför allt mycket god mat. Jag kan verkligen rekomendera Oasen , 10 av 10 gånger har jag varit mätt och belåten utan att vara ruinerad.  Jonathan & kattis 
#11   Anonym användare   fredag 22 maj 2009 kl. 22:46  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Oasen har verkligen goda fonduer. Min favorit är Texmex fonduen till förrätt och sen den självklara Toblerone fonduen till efterrätt. Går man hit så måste man ha gott om tid. Det tar ändå 1-2 timmar att hinna med och äta allting. Så en trevlig sällskapsrestaurang där man kan sitta och njuta av god mat och snacka i fred och lugn och ro.
Ger dom en 4\'a för maten och sen får dom en självklar 4\'a för miljön som även den är jättetrevlig.
 
››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar