Matkassar
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Café soda

Här hittar du mer information om restaurangen Café soda i Helsingborg. Du kan även läsa recensioner om Café soda skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Café soda

Café soda

Carl Krooks Gata 51

252 25 Helsingborg

Telefonnr: 042-127200

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Café soda

Café soda har fått totalt 12 användarbetyg med medelvärdet 2.4 stjärnor.

★ ★ ☆ ☆ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Café soda så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar

Lämna betyg och skriv en recension av Café soda

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Café soda

#1   Anonym användare   lördag 11 oktober 2014 kl. 13:31  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Visst maten var inte äcklig heller inte fantastisk, men personalen vidrig. Killen som skulle servera en av våra pizzor tappade den på en stol så den vek sig på mitten(den åkte av tallriken och lade sig på en stol som massa människor suttit och tallat på). Han trodde nog inte vi såg det. Han tog med den tillbaka till köket och vi trodde givetvis vi skulle få en ny...ca 2 minuter senare kommer han tillbaka med samma pizza och låtsas som inget. Vi såg att det var samma eftersom det syntes att den varit vikt och brödkanterna var brutna på var sida där vecket varit!!
När vi frågade om det blir rabatt på pizzan som legat på en stol låtsades han inte fatta vad vi sa och menade att den nya blivit vikt när han tog ut den ur ugnen...VISST!!!Dra den om Rödluvan också. Hade de dessutom exakt en likadan pizza i reserv om de skulle råka tappa eller??? Det hade varit bättre att fråga om det var ok att dra av på priset eller vad som helst, men inte att ljuga och köra "fulspel". Vågar inte tänka på hur deras och kökets hygien är om de kan tänka sig att det är ok att göra så här!!
Jag väljer gärna en annan pizzeria efter det här om man säger så...
#2   Anonym användare   onsdag 25 december 2013 kl. 19:52  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Sämsta pizzan i Hbg. Ingen själ i maten
#3   Anonym användare   söndag 1 september 2013 kl. 13:23  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Osten smakar skuuuumt
#4   Anonym användare   torsdag 23 maj 2013 kl. 22:01  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
fel priser på menyerna, otrevlig personal och dålig mat
#5   Anonym användare   torsdag 23 maj 2013 kl. 22:01  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Sämsta stället
#6   Anonym användare   måndag 25 mars 2013 kl. 16:00  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Ja, Soda ja.. Här hade man ju matkort under gymnasietiden.. Maten var väl helt okej, förutom att två personer blev magsjuka vid två olika tillfällen. Personalen var otrevlig och efter ett tag som skolan haft dessa bland resturangerna matkortet var giltigt på så togs salladsbuffén bort. Vi åt lite tidigare än lunchrusningen och locken togs bort igen vid 12-tiden. Vi frågade och svaret blev i stil med att "salladsbuffén är till för dom 'riktiga' gästerna". Och jag antar att vi fick dom portioner mat som var kvar från förra dagen ibland, då kocken stod och plastade av tallrikar vissa dagar.
Helt okej mat, men finns mycket övrigt att önska...
#7   Anonym användare   tisdag 30 oktober 2012 kl. 12:42  
★ ★ ★ ★ ★ 
Bra restaurang
#8   Anonym användare   söndag 1 juli 2012 kl. 20:53  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Ja jag måste ta Soda i försvar för var ggn jag o min tjej med eller utan barn har maten varit till all belåtenhet. Fast sist vi var där i torsdes så beställde jag en diablo pizza, men när jag fick min så vart det helt fel. Jag påtalade deta till den söta o trevliga tjejen som bad så mycket om ursäkt o sa att dom gör den pizzan jag beställde o jag fick den första pizzan med hem utan xtra kostnad. Så dom som gnäller o har sig e väl personer som inte blir nöjda med nåt nånstans utan måste alltid hitta fel andra o inte sig själva. Har aldrig under alla dom ggr jag ätit där fått dålig mat eller otrevligt bemötande från personalen så det måste vara som så att som man behandlar andra blir man själv behandlad.
EN HELT NÖJD GÄST PÅ SODA
#9   Anonym användare   söndag 15 januari 2012 kl. 19:49  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Som erfaren pizza smakare, jobbat som resande säljare och ätit i stort sätt i de flesta städerna i Sverige, så är Soda den pizzerian som ligger närmast mig bland de sämsta i Helsingborg.
Ugnen är ren och lämnar inga beska eftersmaker, tomatsåsen är fyllig och syrlig men saknar det lilla extra. Osten, som vanligt. Det jag tror är felet är att pizzan ej gräddas med kärlek. Precis som om pizzerian bara är till för att vara ett alibi till någon annat kriminellt. För att första intrycket är att det är en lyxigare pizzeria, men maten smakar ju skit tråkigt? Första tuggan är ju god men sen blir det tråkigt. Är du hungrig så är det ätbart, men någon större njutning är det inte. Torino, Ringstorp, Picholinio, Bomb och La pizza är njutningställen. Denna pizzerian Går att jämföras med Pizzeria Tigris. En pub för att bli full och pizza som tilltugg.
#10   Anonym användare   lördag 17 december 2011 kl. 16:29  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
samma erfarenhet, otrevlig personal, blandade ihop beställning och vägrade göra rätt för sig?!, hur det här stället finns kvar är ett mysterium.
#11   Anonym användare   lördag 10 december 2011 kl. 14:20  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Fantastisk mat och trevligt bemötande
#12   Anonym användare   torsdag 10 november 2011 kl. 12:20  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Hej!
Inte nog med att personalen är otrevlig, verkar det som om de har problem med att hålla koll på både mat och nummer. Idag fick jag och mina vänner vänta 1 timme på maten, då hade vi redan klagat i en halvtimme. När vi väl fick maten var den kall och dessutom felbeställning trots att vi sagt till 2 gånger. Istället för att be om ursäkt fick personalen det att låta som att det var vårat fel och deras ursäkt var "oj vi tappade bort er lapp" . Detta är inte första gången det händer och antagligen inte sista. Mycket dåligt Soda. Dålig service!
››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar