Matkassar
Matlådor i digitala eran
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Restauranger Las Vegas
Restauranger Macau
Restauranger Monte Carlo
Restauranger med lilla extra
Spel på restauranger bra kombo
Lyxigt på restaurang
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Användarsida för användare: Joakim Wester

Presentation av Joakim Wester

Här kan ni skriva någonting om er själva

Recensioner skrivna av Joakim Wester

Recension av Stockholm  Koh Phangan

Joakim Wester   torsdag 3 september 2009 kl. 11:20  
★ ★ ★ ★ ★ 
Får 5 stjärnor för stämning och inredning, 4 sjärnor för maten. Koh Phangan är en riktig upplevelse som du definitivt kommer att berätta om. Inredningen får dig att känna att du är i Thailand. God thailändsk mat till en rimlig peng.
Koh Phangan har även trevliga barer och MYCKET goda drinkar. Var beredd på att väntetiden på bord kan vara lång, bord kan inte beställas utan man får skriva upp sitt namn på en griffeltavla. Men, varför ha bråttom, slå dig ner under en palm och ta en drink eller en Singha. Njut och känn dig som på semester. (om du har mer bråttom är tipset att gå dit senast kl 17, efter det brukar kön börja)

Recension av Stockholm  Restaurang wrap world

Joakim Wester   torsdag 3 september 2009 kl. 11:13  
★ ★ ★ ★ ☆ 
En snabbmatsrestaurang som verkligen förvånar. Ligger undangömt och kan vara svår att hitta till, men värt att leta upp om du är hungrig när du är i Stockholms centrum och vill ha en snabb måltid. Mycket och goda wraps som är riktigt matiga. Finns ett brett utbud av olika varianter. Även om man inte tror det innan så blir man riktigt mätt på dem. Bra pris! Känns gott och nyttigt mot många andra snabbmats alternativ runt omkring.

Recension av Stockholm  Ellora restaurang och bar

Joakim Wester   torsdag 3 september 2009 kl. 11:01  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Bästa indiska restaurangen i kvarteren. Lagom brett urval av rätter för att du alltid ska hitta något som passar. Maten är alltid fräsch och god. Alltid goda och färska Naan bröd. Stor lokal så man får alltid bord. Rekommenderas främst för luncher. Trevlig personal.

Recension av Stockholm  Rinos café och espressobar, il nido

Joakim Wester   torsdag 3 september 2009 kl. 10:55  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Liten gemytlig italienare mitt på Söder. Serverar goda pastarätter som värms upp efter beställning. Enkel men god lunchmat. Härligt ägarpar som verkligen gör att att du känner dig hemma och vill återvända. Mycket gott kaffe och italienska små godsaker. Har många stamkunder som gärna sitter där och tar en espresso.

Recension av Stockholm  Café sirap

Joakim Wester   torsdag 3 september 2009 kl. 10:47  
★ ★ ★ ★ ★ 
Sirap är ett måste om du vill ha en god amerikansk brunch. Inga nyttigheter här inte utan bacon, stekt ägg, toast, bagel och blåbärspannkakor med massa lönnsirap. Fast, vad är bättre än det en helg? Ett ställe du vill komma tillbaka till när du provat den första gången. Öppnar vid 11 på helgen och du bör senast vara där 10.55 för att få plats - och då är det redan en kö av hungriga människor framför dig. Lokalen i sig kan lämna lite över att önska, men vad gör det med den mat som serveras? Rekommenderas varmt.
››  Skapa konto

Inloggning