Matkassar
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Användarsida för användare: Lali Jonsson

Presentation av Lali Jonsson

Här kan ni skriva någonting om er själva

Recensioner skrivna av Lali Jonsson

Recension av Malmö  Limhamn  Nama sushi

Lali Jonsson   söndag 16 augusti 2009 kl. 13:17  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Ett av Malmös bästa sushiställe! Ligger i en originell lokal som mest påminner om ett cafe (har dock alrdig ätit på plats). Köper man många bitar för take away läggs de på en fin rund plastbricka, klart för servering. Duktiga kockar med omtanke om maten. Ett minus är det aningen höga priset samt att man måste betala extra för att byta ut en eller två bitar, trots att detta beror på allergi. Där kunde man gott förväntat sig lite mer serviceanda.

Recension av Lund  Restaurant tatung

Lali Jonsson   söndag 16 augusti 2009 kl. 13:11  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Tatung har i många år serverat Lundabor asiatisk, prisvärd mat. Bra läge på restaurangen och stor lokal (fönsterborden är bäst förstås). Här kan man njuta av en stor bredd på menykortet. Kan rekommendera deras \"blandningar\" (fläsk, räkor, kyckling etc blandat med grönsaker i sås), som är en uppvisning i kvantitet till bra pris - perfekt om man vill bli ordentligt mätt. Bra allergikunskap men tyvärr ingen uteservering.

Recension av Malmö  Restaurant le concert

Lali Jonsson   söndag 16 augusti 2009 kl. 13:06  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Har ätit fondue här en gång; det var bra och servicen OK. Två år senare var vi där med ett större sällskap för en födelsedagsmiddag och allt blev fel. Flertalet rätter var slutsålda, det vi serverades var dåligt tillagat, de hade tom slut på tepåsar (!), och notan var felräknad... Kanske hade de bara en dålig dag, men det var riktigt urkasst tyvärr och vi fick ingen ordentlig ursäkt. Lokalen är dock trevlig med ganska bra läge.

Recension av Malmö  Jensens Böfhus

Lali Jonsson   söndag 16 augusti 2009 kl. 12:59  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Jensens är perfekt om man vill äta en god köttbit till bra pris. Lunchmenyn är prisvärd och man kan samla stämplar för att få fri lunch. Entrecoten är ibland aningen för överstekt och jag hade gärna sett att man fått mer tillbehör; det är inte många potatisbitar man får till. Ibland lite för lång väntan på lunchen. Bra lokal, fin uteservering. Bra allergikunskap. Jag återkommer gärna hit.

Recension av Malmö  Mando steakhouse

Lali Jonsson   söndag 16 augusti 2009 kl. 12:56  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Mando har en trevlig men liten uteserverig och en kitchig, och ganska instängd, inomhusavdelning. Fokus är på kötträtter, inte minst plankstek. Har ätit entrecote här ett antal gånger och köttet är bra grillat. Hade gärna sett bättre sallad på tallriken, istället för den alldeles för starka chilin. Minus också för att pommes friteras i samma olja som panerad mat, det borde de kunna skilja åt.

Recension av Helsingborg  Sillen och Makrillen

Lali Jonsson   söndag 16 augusti 2009 kl. 12:52  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Mysig restaurang, uppdelad i två \"tält\" längs med havet (försök få fönsterbord på havssidan så ser ni båtarna passera) Väldigt trevlig personal och hög kvalitet på råvaror, dock i övre prisklass. Kan starkt rekommendera såväl räkor som musslor till förrätt, och sen ska förstås huvudrätten vara fisk. Även bra barnmeny. Sammantaget en fin restaurang väl värd ett besök!
››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar