Matkassar
Matlådor i digitala eran
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Restauranger Las Vegas
Restauranger Macau
Restauranger Monte Carlo
Restauranger med lilla extra
Spel på restauranger bra kombo
Lyxigt på restaurang
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Användarsida för användare: Erica Fritz

Presentation av Erica Fritz

Här kan ni skriva någonting om er själva

Recensioner skrivna av Erica Fritz

Recension av Västerås  Spicy Hot Sturegatan

Erica Fritz   torsdag 13 augusti 2009 kl. 16:20  
★ ★ ★ ★ ★ 
Otroligt god asiatisk mat, beläget i centrala Västerås. Lunchpriserna i Västerås är väldigt höga men på Spicy Hot får man verkligen valuta för pengarna. Stora och goda portioner. Och man blir väldigt imponerad av deras fart och fläkt i köket. Högt tempo och maten kommer på 5-10minuter under lunchtid. Helt klart min favorit i Västerås när det gäller asiatiskt!

Recension av Västerås  Café Gränden

Erica Fritz   torsdag 13 augusti 2009 kl. 16:05  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Riktigt mysigt ställe,centralt beläget i Västerås. Bra luncherbjudanden och sist åt jag paninin som var riktigt smaskig! De har trevlig och snabb personal. Ofta väl besökt och en fin terass att glassa på när solen tittar fram. Lasagnen kan jag också rekommendera och pastan som kommer med rätterna är asgod!

Recension av Västerås  Red Chili Take Away

Erica Fritz   torsdag 13 augusti 2009 kl. 16:02  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Central restaurang i Västerås som jag gillar, det går fort när det kurrar i magen. De erbjuder god och prisvärd mat från Thailand, Malaysia och Kina. Min favorit är \"biff med thaichili\", när jag beställt tre små rätter tycker jag att de borde ha lite mera mat även fast det heter tre \"små\" rätter =). Restaurangen är ren och fin även om jag oftast tar med mig maten.

Recension av Stockholm  Koh Phangan

Erica Fritz   torsdag 13 augusti 2009 kl. 16:01  
★ ★ ★ ★ ★ 
Koh Pangan är helt klart min favoritrestaurang. Inredningen är precis som att sitta i djungeln i Thailand, varför inte äta härlig thai mat i en TUK-TUK eller njuta av en SINGHA öl från Thailand. Under kvällen fick vi även uppleva känslan av ett monsunregn då de ljuder ut ur högtalarna. Maten är oerhört god och prisvärd. Jag tänker äta där varje gång jag åker till Stockholm!

Recension av Västerås  Glada Gåsen

Erica Fritz   torsdag 13 augusti 2009 kl. 15:59  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Den perfekta lunch restaurangen på MDHs campus dagen efter en hård fest på kåren. Deras pizzor är riktigt goda och bra priser för oss fattiga studenter när vi väl unnar oss att äta ute till lunch. De har även dagens lunch med riktig husmanskost, själv tycker jag att det kan jag laga själv men en riktigt god pizza klarar jag inte av hemma. Bra läge när man pluggar.
››  Skapa konto

Inloggning