Matkassar
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Jensen´s böfhus

Här hittar du mer information om restaurangen Jensen´s böfhus i Stockholm. Du kan även läsa recensioner om Jensen´s böfhus skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Jensen´s böfhus

Jensen´s böfhus

Vasagatan 24

111 20 Stockholm

Telefonnr: 08-211012

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Jensen´s böfhus

Jensen´s böfhus har fått totalt 79 användarbetyg med medelvärdet 2.1 stjärnor.

★ ★ ☆ ☆ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Jensen´s böfhus så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

Lämna betyg och skriv en recension av Jensen´s böfhus

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Jensen´s böfhus

#1   Anonym användare   söndag 18 oktober 2015 kl. 19:53  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Det tog 22min att få maten. Maten var god men köttet som skulle vart medium stekt var blodigt. Maten var i övrigt god. Vi besökte bøfhus i kista! Miljön var lugn och trevlig med bra musik. Personalen var trevliga.
#2   Anonym användare   söndag 18 oktober 2015 kl. 17:55  
★ ★ ☆ ☆ ☆ 
2 av 5 stjärnor. Bra läge och lätt att hitta restaurangen, trevlig personal. Tyvärr ganska dålig mat med lång väntetid, dyrt!
#3   Anonym användare   lördag 10 januari 2015 kl. 13:22  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Jag var med min familj,totalt 5 pers, och skulle äta på Jensens Sergelgatan . Vid mottagningen visar sig ingen vara intresserad förrän efter ca 15 min. Flera gäster efter oss gick pga av det. Vi blev hänvisade ett bord för 4 pers. Trots påtryckningar fick vi inget annat bord. Personalen var inte särskilt trevlig,jag får uppfattningen av att man på Jensen kör med samma koncept som mc Donalds, unga oerfarna utan utbildning. Jensen borde lägga vikt i att utbilda sin personal i hur man bemöter en kund som man vill ska komma tillbaka. Vi beställde oxfilé till alla 5. Kockarna verkar inte ha en aning om skillnaden mellan blodig, medium och well done. Min dotter, som var den som ivrigast ville gå hit, fick en biff som var så torr att den hade passerat well done med råge. Vid klagomål sa personalen med en min av oengagemang,att det kommer ta minst 10 min att få en ny. Min dotter ville av förståeliga skäl inte vänta så länge. Jag beställde en blodig och fick en medium. Endast 1 biff av 5 höll vad den lovade. Inte en grönsak på tallriken?? Otroligt torftigt upplagt. Det verkar som att Jensen hoppas på att deras såser ska trumfa över allt? Nej tyvärr Jensen, jag tar aldrig någonsin mer med min familj till någon Jensen Böfhus restaurang mer. Ni får 0stjärnor av 5.
#4   Anonym användare   lördag 25 oktober 2014 kl. 20:15  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Hej!
Missade att kommentera toaletten, 1 stjärna av 5, det var grisigt, under all kritik.
Det förtsa man ska göra när man besöker en restaurang är att besikta WC. Är den godkänd så brukar i regel restaurangen och maten vara OK...
/clemens järvsö
#5   Anonym användare   lördag 25 oktober 2014 kl. 20:08  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Hej!
vi är två mycket besvikna restauranggäster som besökte Jensens bifkök på Vasagatan, fredagen den 10 oktober vid 19-tiden.
För det första så upplevs restau-rangen mycket mindre efter en så kallad ombyggnad? Lokalen känns liten, trång och ogästvänlig. Väntande restauranggäster får stå och häcka och frysa innanför ytterdörren, där dörren öppnas och stängs hela tiden. Väntar man på ett ledigt bord med en öl eller ett glas vin i handen, så vill man gärna sitta ner nånstans, framför allt inte stå och trängas som idag.
Den andra synpunkten gäller den långa väntan på mat, framför allt kalla köttbitar som det bjöds på. Vi pratade med hotellgäster som vi åt frukost med och som helt delade vår uppfattning om kall mat!

Det tredje påpekandet gäller notan för maten där servitören utav okänd anledning plussat på ca 60 kronor utan anledning och vår vetskap.
Vi föredrar kvalité framför kvantitet. Det var nog sista besöket på Jensens för lång tid.
/clemens å anette järvsö

#6   Anonym användare   lördag 2 augusti 2014 kl. 22:40  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Vi var och åt ikväll, fick kall mat, vi klaga då värmde dom samma mat i micron. Det blev torrt som fnöske. När vi var klara och väntade på att få betala som tog väldigt lång tid, så var det en annan som hade ett hårstrå i sin mat. Hon bad dom byta mat, utan att be om ursäkt så bara tog dom tallriken och sa okej då.
När dom väl kom med kontoslipern så gäspar servitören när ja ska betala.
Så vårt betyg till den personalen och koken går inte ens att sätta en siffra på, gör så usla var dom. Vi var vid den som ligger i Stockholm nära Hötorget.
#7   Anonym användare   lördag 19 april 2014 kl. 14:34  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Urusel service I dag 19 april. Ingen fungerande logistik och oartigt. En etta ger vi
#8   Anonym användare   söndag 29 december 2013 kl. 00:09  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Hade velat ge 1stjärna för kista!!!!
Väntetid på mat över 1h, mozarella sticks 50min!
Hamburgaren o kycklingen var ljummen, totalt smaklös och torr som det värsta jag smakade, min son som är väldigt sjuk hade sett farm emot detta då vi gick i Danmark på jensens när han var där och opererades, det var den godaste burgare och pommes han smakat! Idag fick han ner 1tugga..
Dålig service, gick inte o få kontakt med servitrisen utan var tvungen att ropa!!
Men jippi! Dom bjöd på två läsk o vtn när jag klagade.. ALDRIG mer säger jag!!
#9   Anonym användare   lördag 30 november 2013 kl. 20:32  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Ljummet rosevin och ljummen mat, efter lång väntetid! Inte bra, klagade och fick 50 % på hela notan, helt OK!
#10   Anonym användare   lördag 16 november 2013 kl. 14:05  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Usel service, tråkig mat. Vilken slags restaurang steker kött på ett löpande band!? Hade de halverat priserna hade det harmonierat med kvaliteten. I dagsläget är det ett hån mot kunden. Jensens måste överleva pga läget, med alla intet ont anande resenärer som är trötta och hungriga och bara går till första bästa ställe. Mitt tips om ni bara är ute efter bukfylla; välj Max tvärs över gatan! Visst, det är ett snabbmatställe men personalen är bra mycket trevligare, käket bra mycket godare. Där vet man iaf vad man får för pengarna med saftiga hamburgare mot Jensens biffar som kan extraknäcka som tuggummi. Till halva priset dessutom. Undvik dessutom det överprisade ölet och gå till en mysig krog istället. Jag personligen. Kommer aldrig att sätta min fot på Jensens Bøfhus igen!
#11   Anonym användare   lördag 28 september 2013 kl. 21:43  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Vi har besökt restaurangen tre gånger, servicen är katastrof. Personalen är trevlig men det räcker inte när det varje gång sker missar, t ex att det man beställt inte kommer!!! Sista gången vi äter på denna s.k."restaurang"!!!!!!
#12   Anonym användare   torsdag 8 augusti 2013 kl. 15:37  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Vill man köpa en läsk för 50 kr så ska man gå till Jensen, rena skämtet, drick vatten om du är så envis att du ändå drar dit, hade jag vetat det hade jag tagit salladsbuffén i och med att man var tvungen vänta i 100 år på sin lunch...
#13   Anonym användare   tisdag 30 juli 2013 kl. 18:45  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Kallt kött. Trött och otrevlig personal. Ville ta med doggybag.de slängde fram en plastburk och vi fick fixa lådan själva med händerna eftersom besticken var bortplockade. Beställde även takeaway.de hade inte ens en bärkasse så vi fick balansera ut med maten i famnen.
2013-07-30. Jensen i Kista
#14   Anonym användare   torsdag 18 juli 2013 kl. 22:29  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Skal aldri sette mine ben på Jensen Böfhus mere!! elendig biff fullt av fett, kald bakt potet, grönnsaker kalde, elendig og uproffe servitörer , lite imötekommende!! STYR UNNA!!!!
#15   Anonym användare   onsdag 26 juni 2013 kl. 12:06  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Besökte restaurangen omkr kl 17-18 den 19 juni. Seg biff, brända grönsaker(kallades rostade), pommes kalla och överfritterade! Bode gått till McDonalds istället en bit längre bort på Vasagatan! Ouppmärksam personal! Kommer inte att besöka restauangen fler gånger!
Betyg 1 stjärna!
Nils
#16   Anonym användare   söndag 16 juni 2013 kl. 03:24  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Galet vilken Keff restaurang!
ALLT är fel, rena skämtet på riktigt!
Fattar inte varför dom inte försöker förbättra servicen eller kvaliten på maten! Främst personalen, vill fan smälla dom på käften så himla dryga och kaxiga dom e! Helt sjukt, verkligen!
#17   Anonym användare   söndag 27 januari 2013 kl. 14:36  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Vilken service. Den bästa jag sett i hela mitt liv. BRA k-e
#18   Anonym användare   lördag 26 januari 2013 kl. 21:21  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Var på den i kista med min kompis och våra pojkvänner igår. hon bokade bord 18.30 , vi kom dit då i tid fick direkt bordet med menyn , beställde mat typ 10-15 senare väntade runt 20-25 på maten, min kompis fick de hon valde bort och inte de hon la till och hennes kille fick inte heler allt , bean o pommes smakade skumt men köttet va väldigt saftigt och bra temp :) sen glömde jag typ hur servisen såg ut för man såg henne knappt , blev att man va där 2h . kanske 30 mer än vad som behövdes. mysig inredning och lugn atmosfär. ska dock välja annan sås och pot gratäng nästa gång.
#19   Anonym användare   söndag 30 december 2012 kl. 16:15  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Igår när jag och mina vänner skulle äta middag på Jensen's böfhus så var servicen katastof.

Servitören gjorde många missar under kvällen och vi blev inte bemötta på en särskilt trevligt sätt.

Jag beställde bland annat in en kyckligfile och seritören kom ut med en bränd och torr kyckling. Hur kan dom i huvud taget servera det så??

Jag ger denna restaurang en 1 av 5 möjliga.


#20   Anonym användare   söndag 30 december 2012 kl. 01:19  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Efter en lång väntan fick vi in kall mat.. :(
#21   Anonym användare   onsdag 26 december 2012 kl. 15:22  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Kommer aldrig mer besöka någon av deras restauranger efter en timmes väntan på mat kommer den in kall...
vi kunde få nya pommes skulle ta två min men köttet då också kallt ja då skulle det ta ytterligare minst 20-30 min då reste vi oss och gick fy så dålig service enda ursäkten var att dom glömt vår beställning..
inga stjärnor alls
#22   Anonym användare   tisdag 18 december 2012 kl. 16:09  
★ ★ ★ ★ ★ 
Så gått
#23   Anonym användare   måndag 3 december 2012 kl. 12:27  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Helst skulle jag vilja ge minus
gå inte dit en ren turistfälla och otrevlig personal.
#24   Anonym användare   fredag 9 november 2012 kl. 22:10  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Efter att ha suttit och läst de flesta dagsnyheter på mobilen pga servicen är minst lika långsamt som beskrivs i recensionerna här.
Till slut insåg jag att jag kan inte vara den enda så då Googlade jag på Jensen och recensioner och hittade den här sidan.
Instämmer i samtliga negativa recensioner.
Dock ska sägas att köttbiten var helt OK om än något ljummen.

#25   Anonym användare   fredag 2 november 2012 kl. 07:48  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Inte ens värda en enda stjärna, usel service!!! En stor varning för att äta på denna restaurang om du inte har MINST 2 timmar att spendera för att få din mat, Aldrig mer i H-E jag äter där
#26   Anonym användare   fredag 2 november 2012 kl. 07:45  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Urusel service!! Fick sitta och vänta 45 minuter innan vi fick beställa och när maten kom till bordet efter en total väntan på 55 minuter, sen fick vi vänta 20 minuter till på bestick som ej fanns på bordet varav maten han bli kall. Notera att flera av sällskapet EFTER oss hade både fått sin mat och hunnit äta klart innan vi ens fick möjlighet att beställa sen tog maten en halvtimme innan en nådde vårt bord och den var iskall! En kopp kaffe på såret passade sig inte heller att bjuda på som kompensation så nu väljer vi en annan restaurang. En varning för er Restaurang är postat med en uppmaning att bojkotta er restaurang av alla mina vänner och vänners vänner på facebook av både mig och min dotter florerar nu på Twitter och facbook VET SKÄMS!!!
#27   Anonym användare   söndag 28 oktober 2012 kl. 09:00  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
värsta sorten
#28   Anonym användare   fredag 26 oktober 2012 kl. 16:57  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
God whiskeysås, det var det positiva.
Fick skicka tillbaka köttet 1 gång när det kom tillbaka så var det fel potatis på. Ingen kompensation då mitt sällskap hann äta upp innan jag fick min mat.
Lång väntan på maten, på kaffet på betalningen.
Så även om köttet blev gott så...urusel service vid centralstationen.
Dagen efter hade vi tydligen inte lärt oss för vi gick till Vasagatan nästan TVÅ timmar för en lunch, kaffe och cheesecake...lite snorkig servis så nä tack ingen mer Jensen för mig/oss!
#29   Anonym användare   tisdag 23 oktober 2012 kl. 11:51  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Stockholm. Hur dåligt kan en restarurang skötas? Har besökt detta ställe och vill inte rekommendera det. Snuskigt salladsbord som inte fylldes på trots påpekande, ostädade bord samt allmänt skitigt. Personalen försökte vara trevliga men kändes mest som om dom inte ville vara där. Här kan man inte sätta någon stjärna överhuvudtaget.
#30   Anonym användare   fredag 19 oktober 2012 kl. 20:36  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Uselt!! Beställde takeaway. Fick vänta 50 min på maten (!!!!) Värst av allt: när jag packade upp maten hemma så fattades en tredjedel av det jag beställt och betalat för. En portion bestod av bara kött, ingen potatis. Barnmenyn fattades helt och hållet. Värsta restaurangbesöket hittills. Jag blir fortfarande sur när jag tänker på det...
#31   Anonym användare   tisdag 2 oktober 2012 kl. 13:01  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Total katastrof. En halvtimme innan man ens får beställa. Sen en halvtimme innan maten kommer. Efter det en halvtimme innan man får betala. Hur jävla lång lunch tror dom att man har ? - 1 är mitt betyg!
#32   Anonym användare   söndag 23 september 2012 kl. 21:07  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
22/09/12 Tog pappa och hans fästmö till jensens för att äta på kvällen. Kom fram så var det ett antal som stod i kö förre oss. där fanns det även 5 asiatiska vuxna som redan stått där lite längre tid för att få plats. De soms tog förre i kön fick bord direkt. När det var vår tur så sa värdinnan att vi skulle vänta 10 min. Så kom det in 3 ungdomar efter och frågade om bord och istället för att säga till dme att vänta tog hon in dem direkt mitt framför ögonen på oss! När hon kom tillbaks hade det redan hunnit komma in många fler, jag gick fram till henne och frågade varför de 3 ungdomarna fick gå förre så var hon så fräckt att ljuga om att de hade bokat bord flera veckor innan. Jag blev så arg och sa ifrån att det där är rena lögnen och att så där kan man inte behandla folk, blev så arg att vi stack därifrån på direkten vill ALDRIG äta på jensens mer! sista chansen någonsin! Att de har varit slöa och försenad med matten ok men att de är sådana rasister det tänker jag inte tåla mer!
#33   Anonym användare   söndag 23 september 2012 kl. 19:22  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Vi var där i lördags,det tog 50min innan vi fick maten och då var den kall och seg,personalen var otrevlig och toaletterna smutsiga. Rekommenderas EJ!
#34   Anonym användare   tisdag 18 september 2012 kl. 13:34  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Jag, min dotter och mormor åkte på en weekend till Stockholm. Dotterns enda matönskan var att vi skulle äta på Jensens. Jag bokade bord under nedresan med tåg för att vara säker på att få plats. Lördag kväll 15 september klockan 20.00 fick vi bord. Vi tilldelades ett bort längst in i lokalen och där var det bara vi trots att allt var bokat. Vi beställde dricka av en servitris och den kom relativt fort. Sen såg vi inte den servitrisen mer. Förklarade att dottern är glutenintollerant men det var inga problem. Servitrisen kollade i köket att de hon beställde var glutenfritt. Sen kom väntan.... Under tiden klättrade en av servitriserna på sofforna runt omkring oss och plockade ner inbjudande ljuslyktor så det blev än mörkare. Vi fortsatte vänta på maten. Ett sällskap på 8 som kom lite senare fick dricka och sin mat. Jag och mamma beställde förrätt och när den kom så fick även min dotter sin varmrätt. Två supertorra grillspett med kyckling. Till det pommes... Vid fråga så var dom inte glutenfria. Hade friterats med diverse annat, bla lökringar.Det glutenfria potatisalternativet som tidigare kollades upp med köket fanns inte.
Blev då erbjuden bakad potatis och creme fraiche till det. In kom samma torra kött och en grymt stor potatis (ganska hård) Ingen sked och remoladsås istället för creme fraiche. När vi frågade om hennes mat kunde komma samtidigt som våran varmrätt så fick vi till svar "vi kan bära ut den en stund". Efter att vi ätit så började väntan igen. Efterrätt var en tanke men det fick vi aldig någon möjlighet att beställa. Ingen såg oss. Till slut efter drygt 2 timmar så bad vi att få betala. Denna gång helt utan dricks. Det var sista gången som vi gav Jensens en chans. Vad har hänt. Har ju varit så bra.
#35   Anonym användare   måndag 17 september 2012 kl. 20:39  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Har varit där ett antal ggr och varje gång har servitrisen spillt något, kommit med fel beställning eller dröjt med notan vääääldigt länge. Servicen är alltid underkänd.
#36   Anonym användare   fredag 14 september 2012 kl. 21:48  
★ ★ ★ ★ ★ 
Besökte jensens på hamngatan den 14 sep 2012. Vi hade inte bokat men fick ändå ett bord direkt. Efter bara några minuter fick vi beställa och strax efter kom vinet. Det var så gott som fullt men servicen var superbra och vi behövde inte vänta på maten allt för länge. Maten var superb och köttet perfekt. Hela tiden jättebra service och servitörer/servitriser som kom och frågade om maten var bra. Det bästa vi har ätit på länge och inte för sista gången!
#37   Anonym användare   onsdag 12 september 2012 kl. 14:17  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Vart i nyöppnade stället i Kista Galleria. Bägge gångerna fick vi vänta i uppmot 40 min innan maten kom. Detta är efter lunchruset och det har inte varit speciellt mycket folk. Andra gången hade jag beställt blodig men fick min stek well done, hur svårt kan det vara när man bara serverar kötträtter? Sa att jag ville byte och hon lovade att maten skulle komma ut snabbt, när samtliga vid min bord hade ätit klart hade min mat fortfarande inte kommit. Bra jobbat Jensen!!!
#38   Anonym användare   fredag 7 september 2012 kl. 22:57  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Besökte Jensens 7/9 2012.

Kö in, lämnade vårt namn och fick vänta på vårt sällskaps (4pers) tur i 30 min, många i kö, fungerade, tog alla i tur och ordning, bra.

Fick anvisat bord, menyn kom direkt, servitrisen kom sen vi lagt ned menyn, bra.

Sen började våra bekymmer, vi fick inte in nånting, inte ens drickat. En annan servitris än den vi beställt med började undra, och kom in med dricka, dock inte det vi beställt. Två omgångar korrigeringar innan rätt dricka var på plats. Vår väntan på maten började, sällskap efter sällskap kom in och fick mat före oss, vi påtalade problemet två gånger ytan resultat. Till slut, när blodsockret nått minnivå, gick vederbörande med rött ansiktet och neddragna axlar fram till baren och bad att få notan på det vi fått i oss, resten kunde Jensen servera till nån annan. Nu blev det fart, maten kom in efter 5 sekunder. Hakan föll två våningar, små sega köttbitar, torrt trist kött, det mesta var kallt, samt några kalla pommes till.
Vi åt i alla fall, humöret återvände lite, och den efterrätt som ingick i en av sällskapets meny beställdes, tillsammans med kaffe och avec för en person, med löfte om att det skulle gå undan. Väntan 25 minuter igen, innan delar av vår beställning kom in,resten kom senare. Kom till betalning, bad att få parvis deparerad nota, berättade vad vi ätit, men nej, personalen kunde inte lösa detta. Vi tog på oss att själva dela upp notan, komm till dubbel debitering av efterrätt som ingick i menyn för en av oss, ny kontakt efter väntam med servitris, ny korrekt nota kom in, denna gång korrekt. Betalade och lämnade Jensens tre timmar från det vi kom in, spenderat 70 procent av tiden på att vänta. Positivt, god efterrätt, en dubbel expresso var en dubbel expresso, tre cl tullamore var tre cl tullamore, i övrigt rent "crapp", besök alllldrig det stället, till des dom har koll på mat och gäster.

Roger
#39   Anonym användare   måndag 3 september 2012 kl. 14:01  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Hemskt usel restaurang, provade två gånger under en vecka för att ge jensens en chans men ack. Va tvungen att lämna restaurangen för att det tog så lång tid...
#40   Anonym användare   måndag 3 september 2012 kl. 13:40  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Hemskt usel restaurang, provade två gånger under en vecka för att ge jensens en chans men ack. Va tvungen att lämna restaurangen för att det tog så lång tid...
#41   Anonym användare   torsdag 23 augusti 2012 kl. 20:41  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
HaR FÖRSÖKT KOMMA IN 4 GGR I sTOCKHOLM, MEN ALDRIG LYCKATS. gÅTT EFTER CA 30 MINUTER.
#42   Anonym användare   onsdag 22 augusti 2012 kl. 12:12  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Beställde deras dyraste köttbit för 250 kr och fick en torr, smaklös och ynklig köttbit som säkert vägde mindre än som angavs. Potatisen var dessutom hård och kall. Det är faktiskt den sämsta "restaurang" jag har ätit på i Sverige. De är enbart ute efter att blåsa kunderna.
#43   Anonym användare   måndag 20 augusti 2012 kl. 19:42  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Var och tänkte äta en god middag och fira att semestern skulle börja den 15/7 vid 20,30 med min familj,vi beställde oxfile hela familjen och vitlöksbröd efter att vi väntat en timme kontaktade vi servitrisen hon sa då att vår mat var snart på gång,när vi ser efter 15 min senare ser att gäster som kom efter oss får in maten kontaktar jag peronalen dom ska undersöka det kommer tillbaka och beklagar att vår sevitis missat att lämna vår order till köket,det var en ung tjej som tog upp beställningen alla kan missa ibland det har jag förståellse för men då kommer chocken! Jag frågar visst är det våra köttbitar som kommer på grillen först nej det måste tas i turordning väntetid.
Jag blir rent ut sagt förbannad och betalar för vinet som vi druckit ett glas av flaskan sedan lämnar vi stället har aldrig varit med om sämre service.
Roger Pettersson
#44   Anonym användare   måndag 20 augusti 2012 kl. 15:52  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Jensens nya house, Sergelgatan, Sthlm behöver definitivt en samordnare för alla dessa väldigt unga,oerfarna servitörer, har vi konstaterat efter vårt besök igår. De bara gör så gott de kan. Verkar inte ha utvecklat service känsla än. Även om maten är helt ok(!) och lokalerna, nya och trevliga så sänks betyget avsevärt pga allt omkring som inte fungerar tillfredsställande. Avsaknad av bestick när det är dags att "hugga i". Ingen vatten under hela måltiden,trots beställningen och påtalandet(tur vi hade vattenflaska med oss), spilld kaffe, tappad gaffel, oplockade bord med "gammal disk" ståendes för långe. Lång väntan på kvitto. Jensens, behöver en "general" som kan lära de unga och visa vägen. En helhet som fungerar.
#45   Anonym användare   torsdag 16 augusti 2012 kl. 17:48  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
favoritsåse är kanongod, personalen och resten är tyvärr alltid desvärre katastrof....
#46   Anonym användare   torsdag 16 augusti 2012 kl. 17:47  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
jensens på sergel i stockholm mycket sämre än vid centralstationen....En gång av 25 har vi fått maten genomstekt ordentligt som vi önskat... resterande har de fått tagit in det i köket och gjort om det
#47   Anonym användare   torsdag 16 augusti 2012 kl. 17:44  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Dålig kock som ej vet hur man grillar en köttbit helt igenom, får om och om igen rött/rosa kött trots att jag beställt helt genomstekt. Stressad personal som inte är särskilt trevliga eller hjälpsamma tyvärr.... dock god mat de få gånger man får den som man vill ha den.
#48   Anonym användare   onsdag 15 augusti 2012 kl. 10:04  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
God mat, hyfsad service, men en stor varning till er som är känsliga: Det stinker mögel i lokalen!!!!
#49   Anonym användare   söndag 5 augusti 2012 kl. 13:50  
★ ★ ★ ★ ★ 
BÄST
#50   Anonym användare   torsdag 2 augusti 2012 kl. 18:04  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Den absolut SÄMSTA restaurangen man kan leta efter i staden. Jag föredrar Mc donalds framför ert usla service med kall mat serverad. Vi fick kall mat bägge gånger under ett besök hos er. Man får vänta i 60 minuter för en kall mikrovågsugn- kött med små kalla potatisbitar. Salladsbuffen bestod av gamla råvaror och lite utbud att välja mellan!

När ska ni förbättra situationen och ta ansvar för det? Nej TACK vi vill inte ha mikrovågs-mat. ALDRIG mer äter jag på era restauranger. Behöver man kontakta konsumentverket?
#51   Anonym användare   onsdag 25 juli 2012 kl. 20:24  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Noll noll och åter noll gå inte dit!!!!
#52   Anonym användare   söndag 8 juli 2012 kl. 18:09  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
ÄT EJ HÄR. Restaurangen, maten och framför allt kundservicen är under ALL kritik.

Förrätten kom efter ca 30 minuter, vilket man kan förvänta sig en lördagkväll. Servitrisen var OTROLIGT otrevlig, vi fick absolut inte ändra något på våra beställningar. Varmrätten tog över 1 h 15 minuter att få in. De va långt ifrån varma.

Då vi bad om mer potatis till maten (vilket de uppmanar till i menyerna då man får beställa in extra kostnadsfritt) Skulle den ena servitrisen få och fråga om man fick göra så(?!) och sedan kom den andra och sa att det var slut för tillfället och sedan kom hon in med potatis då alla ätit färdigt.

Vid detta tillfälle sade hon "ni får bestämma det ni vill bestämma nu för jag har inte tid att gå fram och tillbaka". Hon uppmanade oss alltså till att INTE beställa något ytterligare som om vi vore någon börda.

Slutligen fick vi ett kvitto där man själv skulle sitta och räkna ihop vad man skulle betala.

OTROLIGT pinsamt att Böfhus på vasagatan inte har någon aning om vad kundservice innebär.
#53   Anonym användare   fredag 6 juli 2012 kl. 10:54  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Oroligt dålig service, extrema väntetider på allt från att få bord (ca 15 min), få menyer (Ytterligare 10 min), beställa mat (Ytterligare 20 min), få dricka (Ytterligare 10 min), få mat (Ytterligare 30 min, få säga till att man vill betala(Ytterligare 20 min), få kvittot!(Ytterligare 10 min) och äntligen betala (Ca 15 min senare). Total väntedid ca 2 timmar och 10 min. Värdelöst. Dessutom var maten dyr och väldigt små portioner. Det var långt ifrån att fylla tallrikens yta och ändå var tallriken inte stor. Gick därifrån nästan lika hungrig som jag var när jag kom, med 200 kr mindre i plånboken. ALDRIG mer Jensen´s böfhus för mig.
#54   Anonym användare   onsdag 4 juli 2012 kl. 15:55  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Helt ok mat men sämsta servicen. Fick vänta ca 40 min på att få beställa trots att vi Gick in och sa till 3 gånger att vi inte hade fått beställa. Blev middag i stället för lunch....
#55   Anonym användare   fredag 8 juni 2012 kl. 19:20  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Har ätit i jönköping, malmö men när jag testade i stockholm vart man rädd. Det var inte samma standard och maten var fel och inte alls högstandard. skulle vilja ge noll. detta ställe behöver göras om.
#56   Anonym användare   tisdag 5 juni 2012 kl. 13:38  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Urusel service, otrevlig personal och kallt och segt kött. Vidrigt.
#57   Anonym användare   söndag 3 juni 2012 kl. 14:25  
★ ★ ★ ★ ★ 
goa öl
#58   Anonym användare   tisdag 29 maj 2012 kl. 15:20  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Efter att ha väntat på en anvisning av plats väntade vi på att få beställa tills vi tröttnade och gick.
#59   Anonym användare   lördag 5 maj 2012 kl. 23:13  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Lördag 18:00.Mycket folk.Vi inväntar hovmästarinna cirka 10 minuter.Vi får menyerna och hinner komma till andra sidan innan servetrisen är där och undrar vad vi vill beställa.Vi säger att vi inte är klara och vi beställer endast dricka då.En cola,som serverades ljummen om avslagen samt en öl som också saknade kolsyra.Vi har bestämt oss för vad vi vill beställa och stänger igen menyerna och lägger dem prydlligt vid kanten.Servitrisen kommer efter cirka 20 (!) minuter. Vi beställer först förrätten vilket var en snackskorg och sedan även två biffar. Kyckling wingsen från snackskorgen smakade äckligt och "BBQ-såsen" var tomatketchup. 5 minuter efter att vi fått vår snackskorg kommer våra huvudrätter in. Så osmidigt! Små portioner,vi bad om genomstekta men mitt i biffen var det rosa. Ljummen mat.

Vi väntar 30!! minuter på att någon ska komma och plocka bort våra tallrikar.Vi vill även då ha glassbuffé. Väl vid glassbuffen saknas det skålar.Det är helt tomt.Inte en servetris syns till. efter tio minuter får vi två skålar. Glassen smälter INNAN vi ens hunnit till bordet. Glassen smaklös,dem olika toppingarna är så varma att dem rinner som vatten. Det blev kladdigt och det droppade överallt,inga servetter.Vi fick be om servetter.

Vi vill betala men servitrisen bara går förbi oss hela tiden,undviker oss. Efter en halvtimme får vi betala.

Nej,jag går aldrig igen till Jensen.
#60   Anonym användare   tisdag 1 maj 2012 kl. 11:42  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
När vi var dit en eftermiddag så var både ribsen samt the french fries slut. Det säger väll allt?
#61   Anonym användare   torsdag 26 april 2012 kl. 16:38  
★ ★ ★ ★ ★ 
Vi hade för beställt bord så vi fick inte vänta så länge, Jag tyckte Biffen var god. Jag vet inte vad alla klagar på men jag kanske bara hade tur på mitt första besök.
#62   Anonym användare   söndag 15 april 2012 kl. 13:36  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
håller med flertalet recensionser: Jensen ska inte rekommenderas annat än för deras whiskeysås. Vi beställde i går en trerätters och fick in en räkcoctail bestående av ett hav salld och en liten hög räkor. Nåja, för priset ganska ok. Biffen resp kycklingen var lite torra, men med såsen blev det bra ändå. Minus för långa väntetider; först för bord, sen för vin, förrätt som inte dukades bort innan varmrätten kom. Vi bad sen om snabb expediering pga väntande teaterbesök. Då kom räkningen först, sen kaffet, som vi h ann drick upp, och sist desserten. En cheesecake som kom direkt ur frysen. Vid påpekande byttes den ut mot en ny, stenhård (läst fryst) cheesecake, men insinuation att vi inte förstod hur den skulle serveras). Vi hade då inte tid att stanna och klaga. Kass, helt enkelt!
#63   Anonym användare   torsdag 5 april 2012 kl. 18:28  
★ ★ ★ ★ ★ 
Jensen är en av de bästa ställen jag har ätit på.Biffarna är möra och fina såsen är suverän.Efteätterna och kaffet är helt okey. Anette.
#64   Anonym användare   lördag 10 mars 2012 kl. 21:50  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Då skulle ni besöka jensens böfhus
i Malmö, 7 resor värre, bättre att
betala lite mer och få både mat och
service!
#65   Anonym användare   måndag 26 december 2011 kl. 22:55  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Men huuuu, det var så illa att vi, 9 personer bara behövde betala för 3 flaskor vin som vi druckit. Personalen skämdes...
#66   Anonym användare   onsdag 14 december 2011 kl. 08:38  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
VÄRDELÖST!
Gå aldrig till Jensens, du blir lurad!
Åt "Favoritbiffen" för 215 kronor en vardagskväll. En grillbit på lokala grillkiosken är bättre! Pommes Fritesen är i paritet med McDonalds's fast man får mindre av den. Nej, håll er borta från Jensens!!!
#67   Anonym användare   tisdag 2 augusti 2011 kl. 20:59  
★ ★ ☆ ☆ ☆ 
Besökte restaurangen med mina föräldrar och vi beställde en korg med snacks att dela och två fläskstek och en kalvstek. Korgen och huvudrätterna kom in tillsammans. Helt värdelöst eftersom allt var kallt när man satt i sig förrätten. Rödvinssåsen får man godare från en blåbandpåse. Fläsket rekommenderas dock!
#68   Anonym användare   lördag 19 mars 2011 kl. 21:22  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Vi var där igår...hade en biff gratis via stämpelkort.... tittar på menyn och bestämmer oss för ytterligare en biff å 49 kr samt 2 öl till det.Servitrisen säger..till gratisbiffen ingår en gratinerad tomat...vill du ha det också...ja säger mitt sällskap...då heter den biffen wiskybiff säger servitrisen...jaha säger vi...vi har inga menyer att titta i så vad betyder det?... Det fick vi reda på notan kom ...istället för 49 kr kostade biffen som uppgraderas med en tomat 179!...Ja ett lyckat koncept Lycka till!
#69   Anonym användare   torsdag 17 februari 2011 kl. 13:19  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Som lunchställe är Jensens uselt..

1. vänta på hovmästaren (5 min trots tom lokal)
2. vänta på servitris (8 min trots att man tydligt lagt ifrån sig menyerna)
3. vänta på maten (17 minuter.. hur det nu kan ta 17 min för en medium biff)
4. äta.. biff = ok men inte mer. Ingen direkt grillyta utan snarare gråaktig med lite peppar på. Klent tilltagen portion..
5. vänta på att få betala (8 min)
6 Vänta på att få tillbaka visa-kortet (3min)

Det ironiska är att när man väntar på hovmästaren vid ingången sitter en skylt med deras ledstjärnor där snabbhet är en av dem... bevisligen fallerar dom fatalt med denna och det får en att undra hur det är med dom andra stjärnorna.. som hygien tex...

Personalen är oengagerad och snorkig. Servitrisen ritade en lite glad gubbe vid raden för dricks på kerditkortsslippen.. nice try.. det var det enda leedndet som jag såg från deras sida.
#70   Anonym användare   lördag 18 december 2010 kl. 15:05  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Avråder folk från att äta här! Gick dit en lördag med en kompis för att äta en bit mat på kvällen. Vi fick ganska snabbt ett bord men sedan fick vi sitta och vänta på att beställa. Tiden gick och efter att vi suttit i 25 minuter utan att ens ha fått beställa dricka så hade vi fått nog, vi reste oss och gick. Då var det ändå inte helt fullsatt. Men som någon skrev nedanför så yr personalen runt planlöst. Om det nu är svårt att hinna med alla gäster så anställ fler, ligger man centralt inne i Stockholm så får man räkna med att det är många besökare en lördag.

När vi gick så stod det flera på en kö precis innanför dörren och väntade håglöst på lediga bord. Hade de varit smarta hade de dragit till en annan restaurang, annars fick de nog räkna med en lååång kväll på Jensen.

Dessutom blir man inte mätt av maten där, har ätit lunch där förut och beställer man dagens kött får man en liten köttbit och några tunna potatisskivor bara. Inga grönsaker eller några andra tillbehör. Snålt!
#71   Anonym användare   måndag 22 november 2010 kl. 11:42  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Funderade först på Ribs, efter goda erfarenheter från bl a Adam's Ribs i USA, där köttet "ramlar" av benet, och fick då beskedet att så var inte fallet med Jensen's tillagning. ( Kanske något att fundera på, Jensen?)
Istället fick det bli en välanrättad och välsmakande Pork Roast.
Frågan är i alla fall om inte den starkaste upplevelsen var den totala frånvaron av störande elektronisk ljudkuliss som ofta verkar smakförstörande.
Det diskreta sorlet från en fullsatt restaurang kändes riktigt bra.
Lars Alexander
#72   Anonym användare   lördag 6 november 2010 kl. 00:08  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Har gått förbi Jensens ett flertal gånger under mina Stockholmsbesök men aldrig besökt det. Ikväll var vi sugen på en köttbit, så varför inte testa Jensens?! Vi kanske kom vid fel tidpunkt, men det var total kaos vid entrén. Vi fick vänta i 30 minuter på ett bord. Väl vid bordet fick vi vänta länge innan någon kom och tog vår beställning. Servitrisen var otrevlig, totalt ointresserad av oss och inte alls serviceintiktad. Maten kom efter ytterligare en lång väntan. Dock var köttbiten mör och god, men inte värd väntan. Fick vänta ytterligare länge innan någon kom och tog våra tallrikar. När jag går på restaurang och betalar 270 kr för en varmrätt förväntar jag mig att få bättre service än idag, inte en person som kom och frågade om allt var till belåtenhet. Första och sista gången vi gick hit.
#73   Anonym användare   måndag 11 oktober 2010 kl. 16:45  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Långa väntetider, kall mat som inte håller den kvalitet som utlovats, snäsig personal som blir sura för att man klagar på kall mat och på det, en nota som skulle räcka till mat av dubbelt så hög kvalitet någon annanstans... detta sammantaget gör att jag aldrig mer går på jensens böfhus
#74   Anonym användare   söndag 10 oktober 2010 kl. 11:08  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
otur för er som inte fått denna service som man skall ha på en sån här resturang var där och åt för ca 2 veckor med hur bra service som helst samt maten var utsökt.
Borlänge
#75   Anonym användare   tisdag 17 augusti 2010 kl. 23:31  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Urdåligt. För kallt vin, för kall mat, oproffsig okunnig sur personal, dålig tajming på när maträtterna bärs in - alla får inte maten samtidigt. Väntetiden vid lunch är bortåt 40 minuter, inte för att det är mycket gäster, utan för att personalen yr runt planlöst. Går aldrig hit igen.
#76   Anonym användare   tisdag 13 april 2010 kl. 09:32  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Vill helst ge 0 stjärnor men det går tydligen inte.
Avråder alla ifrån att besöka Jensens böfhus.
Var i Stockholm den 10 april i år, det var nog bland det värsta man har varit med om.
Det bokade bordet var inte klart, trots att det stod flera oavdukade lediga bord i lokalen. Efter ca 15 min fick vi sätta oss. För att göra en lång historia kort: Ljummen förrätt som kom in före vinet, när varmrätten kom hade inte förätten dukats bort servitören bad oss flytta på tallrikarna själva. Maten var kall (inte för alla), den togs ut med en sur min sällskapet fick i och med detta inte äta tillsammans. Efter ca 15 min kom samma "uppvärmda" tallrik in igen, fortfarande inte varm. Surt påpekande igen. Efter mycket om och men beställde vi efterrätt och kaffe. Kaffet kom och var uppdrucket när efterrätten (chokladmousse som säkert varit klar dagen innan)kom in ca 20 min därefter. ALDRIG MER JENSENS!!!!!!!
#77   Danny Tang   lördag 30 maj 2009 kl. 00:53  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Jensen böfhus har en gediget menu, min favorit är spare ribs, då kan man äta hur mycket man vill, samt är personalen trevlig, bra upplägg, undvik helger, där är det nästan fullsatt.
#78   wilhelmina cho   fredag 29 maj 2009 kl. 21:28  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Jag har vart här en gång. Biffen var torr! Jag blev inte mätt och servicen var inte alls bra! Nu var detta några år sedan men jag går inte tillbaka dit frivilligt...
#79   Anonym användare   måndag 18 maj 2009 kl. 09:59  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Självklart man måste äta på Jensens. Deras Whiskeysås är att dö för.
››  Skapa konto

Inloggning