Matkassar
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Hurtigs konditori

Här hittar du mer information om restaurangen Hurtigs konditori i Stockholm. Du kan även läsa recensioner om Hurtigs konditori skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Hurtigs konditori

Hurtigs konditori

Drottninggatan 90

111 36 Stockholm

Telefonnr: 08-207829

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Hurtigs konditori

Hurtigs konditori har fått totalt 8 användarbetyg med medelvärdet 3.3 stjärnor.

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Hurtigs konditori så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

Lämna betyg och skriv en recension av Hurtigs konditori

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Hurtigs konditori

#1   Anonym användare   onsdag 8 januari 2014 kl. 12:45  
★ ★ ★ ★ ★ 
Förmodligen stans bästa hämtsallad då man kan välja nästan precis som man vill. Sallad, gurka tomat +5 tillbehör (varav max 3 kött/fisk/fågel. Och allt jag kan önska mig finns, räkor, lax, kräftstjärtar, rödbetor, chevre, avokado, melon, ägg, parma, mm, you name it. 5 av 5 i betyg på salladen. I övrigt 3,5 av 5.
#2   Anonym användare   fredag 16 november 2012 kl. 23:05  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Väldigt mysigt och lugn miljö, mycket att välja på och riktigt gott också....servicen är suverän //mycket nöjd kund som kommer tillbaka
#3   Anonym användare   fredag 16 november 2012 kl. 10:30  
★ ★ ★ ★ ★ 
Jag har hämtat sallader här vid ett flertal gånger och är mycket nöjd. Mycket att välja bland, bra service och trevlig personal trotts att det är så mycket folk.
#4   Anonym användare   fredag 20 juli 2012 kl. 12:30  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Lunchade där den 19/7 2012. Ville ha vitvin till mat.Fick först pröva ett äckligt halvtorrt som smakade sherry. Sedan dök en Sauvignon blanc upp. Helt ok,betalade men när min väninna ochså ville ha ett glas var vinet slut!!!! Inget annat torrt matvin fanns!! Skumt och urdåligt!! Nej-det var första och sista gången där!
#5   Anonym användare   torsdag 22 mars 2012 kl. 08:06  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Köpte Sarah Bernards, mina favoriter. Detta var en söndag. De måste ha varit bakade föregående måndag, var hårda som stenar. Skulle njuta av dem här i Finland, men fick slänga allt.
#6   Anonym användare   fredag 2 december 2011 kl. 10:05  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Kommer aldrig äta på Hurtigs konditori igen! Beställde potatismos och köttbullar och för 99kr fick jag pulvermos och färdiglagade köttbullar som man kan köpa för typ 30 kr i vilken affär som helst. Smakade för jävligt! Det är inte det man förväntar sig när man betalar 99kr för en lunch!
#7   Anonym användare   lördag 19 november 2011 kl. 09:32  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Skulle gärna vilja kunna hitta era oppettider någonstans på hemsidan
#8   Anonym användare   onsdag 2 november 2011 kl. 16:01  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Hurtigs konditori har länge varit ett säkert kort med god mat och fräscha sallader. Men nu har kvalitén försämrats avsevärt. Vi senaste besöket var maten under all kritik och salladsbuffén ofräsch. När vi påtalade att omeletten var hälften så stor som vanligt, köttfärsbiffen halvt rå, såsen kall och oaptitligt upplagd samt hummersoppan smakade som tomatsoppa fick vi ett mycket ovänligt bemötande. Chefen på stället sa: "så här beter man sig inte, om man inte är nöjd får man ny mat", men alla fem i sällskapet var ju missnöjda och vi ville inte ha någon ny mat utan bara pengarna tillbaka. Med sådan snorkighet kommer vi aldrig att gå tillbaka dit!
››  Skapa konto

Inloggning