Matkassar
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Två kockar

Här hittar du mer information om restaurangen Två kockar i Sävedalen. Du kan även läsa recensioner om Två kockar skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Två kockar

Två kockar

Industrivägen 6

433 61 Sävedalen

Telefonnr: 031-267530

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Två kockar

Två kockar har fått totalt 6 användarbetyg med medelvärdet 1.8 stjärnor.

★ ★ ☆ ☆ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Två kockar så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

Lämna betyg och skriv en recension av Två kockar

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Två kockar

#1   Jan Andersson   fredag 8 oktober 2021 kl. 17:04  
★ ★ ☆ ☆ ☆ 
Två Kockar brukar vanligtvis ha bra mat, framförallt fiskrätter. De senaste gångerna har jag ätit fisk och blivit grymt besviken.
Sist åt jag fish and chips. Fisken var bedrövlig, halvfabrikat på sej (tror jag),tjock seg frityrhinna (3-4 mm), smakade inte färsk fisk. Pommes friten hade varit varmhållen lång stund och var inte god. Tartarsåsen var dock god. God var även förrätten, linssoppa, liksom kaffet och kakan.
Några veckor innan åt jag panerad flundrafile´, vilken smakade bedrövligt, halvfabrikat som ovan med tjock hinna, 4-5 mm, med tunn skiva fisk. Båda fiskrätterna smakade likadant.
Jag har tidigare också ätit stekt strömming, med blandat resultat, ibland har den varit bra, andra gånger har den varmhållits för länge och var då torr och tråkig. Jag kommer inte att besöka Två Kockar igen.
Jan Andersson.
#2   Stefan   måndag 8 januari 2018 kl. 15:31  
★ ★ ★ ★ ★ 
Har varit där en del gånger, upplever det som ett skojigt hak, och maten är sådär, inte för maten jag kommer dit, utan mina vänner finns där. maten gör jag hemma mestandels köper en fika då och då. Ibland får man med sig en gammal stek till djuren hemma, dit kommer en del konstiga nissar, består av det. Kanske därför dom söker sig dit.En ABC Resturang. roligt har man i allafall.
#3   Micke   lördag 6 januari 2018 kl. 11:58  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Två kockar är mestandels för pensionnärer, kan inte mäta sig med andra resturanger. Det man förväntar sig är lite sting, och klass, när man äter skall man få en bra upplevelse, här kan pensionärer samlas och dom utan omdömme och vetskap om matens historia, det består av 3 olika rätter och buffe, samt något tilltugg som ligger under en smutsig filt, ohygeniskt,när man äter får man inte den upplevelsen man borde ha, kan lika gärna gå ut och köpa en färdigrätt, samma känsla, eller så kan jag äta på mc donalds, samma klass, potatisen är ganska konstig och hård,och köttet likså, kan tro det är belgisk blue kött. kanske det är? Fikat är färdigköpta kakor, och ingen känsla för fika, kopparna saknar handtag, och det är som en billig snabbfika på mc donalds. Ändå ett bra försök driva stället, verkar vara industriresturang, arbetare är hungriga oavsett, och pensionärresturang.
#4   Sigge.Rödlufva   fredag 5 januari 2018 kl. 22:46  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Antar att vissa inte har valmöjliheter kunna välja vart dom skall äta. Men är ett hak mestandels för personer som inte har krav på miljö och smak, och inga valmöjligheter. Man annars skulle det vara ganska folktomt.
#5   Sigge.Rödlufva   fredag 5 januari 2018 kl. 22:36  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Var på Två Kockar och käkade en lunch, stördes av hög musik, gapskratt från kassan från expediten som var en medelålders kvinna, bullrigt och rörigt, maten var till det sämre, då salladsbuffen innehöll rester från andra sallader, en del har tagit med olika skedar i salladen, brödet var under all kritik och smakade brännt, smakade inget vidare.Maten var ganska vanlig ingen resturangkänsla, jag har gett 85kr och man kan inte gå till sådana hak där det jobbar sådana, man förväntar sig lite bättre käk om man ändå skall pröjsa en slant. Har varit på detta stället innan och det var andra ägare, så blir ganska förvånad att dessa personer jobbar där, och man kanske skall undvika att sälja bröd om det liknar något som katten släpat in oh smakar där efter. Förra ägarna hade lugn musik, och resturangkänsla, lugn miljö, och gästerna fick matro, och det var en del Italieninspirerad mat hos förra ägarna. Denna mat är som att äta på en vägkrog, slafs!!
#6   Anonym användare   tisdag 8 maj 2012 kl. 23:57  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
svårt att veta vilka 2 kockar som är in charge just nu, mycket byte av ägare. Oftast kall mat annars bra men stökig restaurang med mycket folk och svårt att få gemensamt bord.
››  Skapa konto

Inloggning