Matkassar
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Yazhou Asian Kitchen

Här hittar du mer information om restaurangen Yazhou Asian Kitchen i Helsingborg. Du kan även läsa recensioner om Yazhou Asian Kitchen skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Yazhou Asian Kitchen

Yazhou Asian Kitchen

Gasverksgatan 15

25268 Helsingborg

Telefonnr: 042121245

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Yazhou Asian Kitchen

Yazhou Asian Kitchen har fått totalt 1 användarbetyg med medelvärdet 4 stjärnor.

★ ★ ★ ★ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Yazhou Asian Kitchen så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

Mer information från restaurangen


Yazhou Asian Kitchen är en asiatisk restaurang som bjuder på en matupplevelse från hela Asien.

Här kan man på vardagar avnjuta lunch i bufféformat från kl. 11 till 17.
“À la carte” börjar vardagar från kl. 17 och på helgerna från kl. 12. Under “à la carte” kan man beställa direkt från menyn eller välja att plocka från kvällsbuffén samt be kockarna tillaga ditt ihopplock direkt och “á la minute” som Mongolisk barbecue framför ögonen på dig enligt våra nio olika tillagningssätt.

Med fullständiga rättigheter kan du avnjuta en fördrink, ett gott vin likväl som en asiatisk öl till din lunch, brunch eller middag.
››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar

Lämna betyg och skriv en recension av Yazhou Asian Kitchen

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Yazhou Asian Kitchen

#1   Zandra Mattsson   tisdag 14 oktober 2014 kl. 09:55  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Går till den sedan två dagar helt nyöppnade restaurangen Yazhou Asian Kitchen. Redan vid en första inblick genom fönstret så ser lokalen oerhört inbjudande ut med gulddetaljer på mörkt trä, dämpad belysning ur stora svarta lampor med guldig insida, vackra tavlor och orkideer som tittar fram varstans. Vi går dit på lunchtid strax innan kl 12 då priset visar sig vara 89:-. Detta ökar sedan efter 12 till 99:- Dyrt för en lunch kan jag tycka. Men kan ha sin förklaring i den stora varitaion man bjuder till lunch.
Det andas kontinentalt där inne! Storstad med en vibe av nytänk, äventyr och smaker ifrån hela Asien. En foodcourt som väl speglar välsmakande delar av det asiatiska köket. Vi blir vänligt emottagna men vid kassan uppstår en smärre förvirring över att vi har ett barn med i sällskapet, vilket pris för barnet? Finns det ett barnpris? Det kan antas att deras nyöppning gör att de ej har detta klart för sig. 65:- meddelas ifrån en av servitörerna. Här är trångt och man ser i personalens ögon att de är stressade och defentivit undermannade med tre personal i serveringen men fortfarande vänliga och tillmötesgående. Det kör ihop sig lite med platser och disk på borden men det är inget man lägger märke till om man ej tittar. Buffen bjuder först sallad och dryck (läsk, lättöl, vatten) samt bröd. Dumplings serverade i sin ångkorg. Sushi i ett tiotal utförande. Japanska grytor, kinesiska grytor, thailändska grytor, det sedvanliga friterade, soppor samt en rik och väldigt fräsch wokbuffe´där vi tar för oss av ryggbiff, kyckling, nudlar och krispiga grönsaker innan vi lämnar över dessa till kocken för tillagning med en uppsjö valbara såser. Den mesta maten har friska och kittlande smaker. Alla rätter smakar vitt olikt med inslag av limeblad, lakrits, ingefära, sötma, syra, krispighet och ett kött som i de flesta grytor är väldigt mört och fint.
Plus med upplevelsen hos Yazhou är- Miljön, de olika smakerna och matens variation.
Minus är- Förvirring, stressad ovan personal, alltför lång tid för någon med lúnchrast att vänta vid woken.
Trots plus och minus så kommer jag tillbaka för nya smakupplevelser när ni har gått in skorna.
››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar