Matkassar
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Chateau foret

Här hittar du mer information om restaurangen Chateau foret i Helsingborg. Du kan även läsa recensioner om Chateau foret skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Chateau foret

Chateau foret

Södra Storgatan 19

25223 Helsingborg

Telefonnr: 042-12 90 35

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Chateau foret

Chateau foret har fått totalt 1 användarbetyg med medelvärdet 4 stjärnor.

★ ★ ★ ★ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Chateau foret så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar

Lämna betyg och skriv en recension av Chateau foret

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Chateau foret

#1   Nicolina Hallberg   torsdag 16 oktober 2014 kl. 14:36  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Château FORÊT ligger beläget i centrala Helsingborg och är smidigt att ta sig till om man kommer ifrån knutpunkten.  Detta var för mig första besöket och mina förväntningar var höga.  Av någon anledning trodde jag att det skulle vara en ”fin” restaurang med vita dukar. Vilket det inte var! Det fick mig att slappna av. För när man stiger in i restaurangen möts man av en inbjudande värme och man känner sig välkommen. Känslan är nästan som att stiga på hemma hos någon. Det är mysigt, ombonat och man känner sig bekväm när man kommer in. Inredningen och möblerna är enkla och de gör sig bra i lokalen.
 
Vi möts av en trevlig servitör som visar oss till vårt bord. Bordet är trevligt och enkelt dukat. Menyerna ligger utplacerade på bordet. Dessa menyer är bra utformade, där inga krångliga ord och där är ett få antal rätter att välja mellan. Detta tycker jag är riktigt bra! De har en bra blandning mellan kött, fisk och vegetariskt.  Rätterna verkar spännande med bra smakkombinationer. Jag beställer först ett glas vitt. Då jag inte är någon vinkännare blir jag positivt överraskad av vinet som servitören serverar. Mycket mycket gott!  Till varmrätt beställer jag flankstek med spetskål och diverse grönsaker. Under tiden vi väntar på maten kommer servitören in med en korg med bröd och knäckebröd med två olika sorters smör. Vilket var väldigt uppskattat och gott! Varmrätten var väldigt trevligt presenterad, enkelt och snyggt. Flanksteken var helt okej. Vissa delar mindre bra andra perfekta. Men jag vet att flankstek är svår att tillaga. Tillbehören gjorde att det smakade jättegott! Under tiden vi åt kom servitören och frågade om allt smakade bra samt fyllde på vattenflaskor. Väldigt uppskattat det med! Till efterätt beställde jag en yoghurt och choklad dessert. Denna dessert hade allt en dessert ska ha, syra från yoghurten och hjortronen och sötman ifrån chokladen. Vilket gjorde det till en bra kombination samt att det var väldigt trevligt presenterat! Jag rekommenderar denna restaurang. Köttet drog ner det lite men servicen, atmosfären och desserten gjorde det till ett bra besök. Jag kommer definitivt gå dit igen.
››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar