Matkassar
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Mcdonald's

Här hittar du mer information om restaurangen Mcdonald's i Västra frölunda. Du kan även läsa recensioner om Mcdonald's skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Mcdonald's

Mcdonald's

Topasgatan 1

421 48 Västra frölunda

Telefonnr: 031-7094020

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Mcdonald's

Mcdonald's har fått totalt 1 användarbetyg med medelvärdet 1 stjärnor.

★ ☆ ☆ ☆ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Mcdonald's så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

Lämna betyg och skriv en recension av Mcdonald's

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Mcdonald's

#1   Sarah   torsdag 8 oktober 2020 kl. 17:41  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
I dag, 8/10 var jag inne på McDonalds på Topasgatan i Göteborg. Det gällde ett köp av 2 frappe i söndags. Beställde i driven och fick mina frappe. Väl framme på jobbet upptäcker jag att det är sprickor i muggarna varpå mittkonsolen i jobbilen är fullständigt neddränkt av iskaffe och grädde. Jag tänkte att jag ska åka tillbaka men hann inte det förrän i dag, torsdag. Sagt och gjort, åkte bort och visade korten jag hade tagit varpå kassörskan (dryg, nonchalant och allmänt ointresserad) pratade med skiftledaren. Tänker här att det givetvis ska erbjudas nya frappe men nejdå! Då ska jag maila eller ringa in till kontoret på den restaurang jag är på (??) och jag frågar kassörskan om numret och hon vet inte vilket nummer det är. Jag frågar då vilken adress vi är på pch det vet hon inte heller helt säkert. Jag undrar lite förvånat i fall hon verkligen inte vet vart hon jobbar.

Jag letar upp det själv, ringer numret och då ska någon svara inne på kontoret som bokstavligen är 6 meter bort. Inget svar. Nu har allt vänt till en principsak. Jag ringer supporten och förklarar vilken urbota fånig situation jag är i, vilket sjukt dåligt bemötande jag har fått och att både kassörskan och skiftledaren är galet nonchalanta.

Han håller med och säger att det beteendet inte är någon som stämmer överens med McDonalds värderingar och att han vill att jag räcker över telefonen till antingen skiftledaren eller kassörskan. Kassörskan tar telefonen och ger den till skiftledaren. Skiftledaren vägrar ta telefonen och möter inte ens min blick en enda gång. Jag ska maila, upprepar hon. Får tillbaka telefonen och supporten är vid det här laget duktigt irriterad. Han ber om ursäkt, ska kompensera mig med värdemenyer via brevlådan och kontakta överordnade för att ta tag i deras beteende. Jävlar vad arg jag är inombords vid det här laget.
Hade jag fått min frappe så hade ni i gengäld sluppit denna recension, inget argt samtal från supporten och inte förlorat en kund. Så sjukt dåligt!
››  Skapa konto

Inloggning