Matkassar
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Toscana restaurang

Här hittar du mer information om restaurangen Toscana restaurang i Göteborg. Du kan även läsa recensioner om Toscana restaurang skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Toscana restaurang

Toscana restaurang

Kungsgatan 7

411 19 Göteborg

Telefonnr: 031-7742055

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Toscana restaurang

Toscana restaurang har fått totalt 15 användarbetyg med medelvärdet 3.3 stjärnor.

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Toscana restaurang så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar

Lämna betyg och skriv en recension av Toscana restaurang

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Toscana restaurang

#1   Anonym användare   onsdag 15 januari 2014 kl. 21:59  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Dålig mat, Dålig service, förvirrad personal, Lite mat för pengarna,
Punkt.Sämsta restaurangen i Hela Sverige.
#2   Anonym användare   fredag 29 november 2013 kl. 17:03  
★ ★ ★ ★ ★ 
Genuine italian place - great food (traditional dishes) and funny, dedicated italian owner chatting with the guests.
Cosy interior in classic style with athmosphere.
I have been there several times and always satisfied.
#3   Anonym användare   torsdag 18 juli 2013 kl. 10:59  
★ ★ ★ ★ ★ 
Supertrevligt bemötande, trevlig miljö och fantastisk mat! Jag ger absolut fem stjärnor. Älskar man italiensk mat som jag gör så ska man absolut besöka restaurangen. Rekommenderas!
#4   Anonym användare   torsdag 25 april 2013 kl. 18:10  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Vi har åtnjutit en födelsedagslunch på Toscana som vi sent kommer att glömma.
Förrätterna, tomatsoppa och sallad, var helt underbara.
Varmrätterna, kalvfilé och torskfilé var gjorda med stor omsorg och smakade det där lilla extra. Vi njöt av varje tugga. Husets vin var i allt från smak till etikett dubbelt njutbart.
Som avslutning kom Jenny in med en tiramisu, som inte var av denna världen, med ett ljus i och sjöng Ja må hon leva på italienska.
Vi mottogs med glädje och suverän service.
Vi rekommenderar Toscana å det varmaste.
Idag hade vi inte med oss Picasso, dansksvensk gårdshund, som alltid är välkommen på Toscana.
Tack Jenny och Francesco.
Vi kommer snart tillbaka!
Sofia Ocaña och Björn Lundgren
#5   Anonym användare   torsdag 22 november 2012 kl. 16:05  
★ ★ ★ ★ ★ 
Helt fantastiskt ställe
#6   Anonym användare   måndag 19 mars 2012 kl. 13:06  
★ ★ ★ ★ ★ 
Trevlig personal, perfekt mat+vin och mysigaste restaurangen i Göteborg!
#7   Anonym användare   måndag 19 mars 2012 kl. 13:05  
★ ★ ★ ★ ★ 
Helt underbar mat och ännu underbarare personal!
#8   Anonym användare   tisdag 15 februari 2011 kl. 12:52  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Jag och min sambo gick till Toscana på alla hjärtans dag. Först var det problem för personalen att hitta bokningen, och vi kände oss inte välkomna. Sen satte vi oss och fick in menyn, det var allmänt skrikigt och rörigt omkring oss och inte romantiskt som vi väntat oss av en mysig lokal med levande ljus, kallt var det också. Vi tog tomatsoppa till förrätt som smakade burksoppa, till det fick vi hårt och segt bröd som endast kunde ätas efter doppning i soppan. Efter den besvikelsen hade vi beställt ravioli fylld med spenat och ricotta, en rätt vi båda älskar, men det smakade INGENTING! Kocken har uppenbarligen ingen stolthet alls. Sen tog vi semifredo och tiramisu till dessert och dom var gudomligt goda! Men det räcker tyvärr inte med god dessert. Vi hörde folk vid bordet brevid klaga över servicen,och det var verkligen dåligt, ingen koll på att vi hade nåt att dricka, ingen frågade hur maten smakade. Dom sprang mest runt, och ropade saker till varann. Vi kommer tyvärr inte gå tillbaka.
#9   Anonym användare   måndag 24 januari 2011 kl. 14:10  
★ ★ ★ ★ ★ 
Gick in på den lilla trevliga restaurangen och möttes av trevlig, avslappnad och vänlig personal som visade oss, två personer, ett litet mysigt bord. Fick lite tips om menyn och valde båda två Spaghetti allo Scoglio. Under tiden vi väntade fick vi italienskt lantbröd och vårt vin. Olivolja och salt fanns på bordet. Maten kom kvickt och smakade rent ut sagt himmelskt. Jag kommer att rekommendera stället och återvända flera gånger. Om inte annat så för Scoglion. Gracias!
#10   Anonym användare   onsdag 15 december 2010 kl. 15:59  
★ ★ ★ ★ ☆ 
A great Italian restaurant in Göteborg. Fantastic pizza's and suberb Tiramisu. Pleasant staff and charming owner.
#11   Caterine Magnusson   tisdag 30 november 2010 kl. 09:54  
★ ★ ☆ ☆ ☆ 
Vi var där en lördagskväll med vänner. Supermysig lokal med stearinljus överallt. Dock tog det lång tid för beställning och att få maten. förrätten var utsökt, men samtliga varmsätterna (pasta) var alldeles för salta...Trevlig personal men dålig koll på borden, gästerna som kom 30 min senare än oss vid bordet bredvid, fock både beställa och sin mat innan oss! de fyllde inte på vatten som tog slut och frågade heller inte hur maten smakade......kommer nog inte gå dit igen tuvärr. Har dock stor potensial om de snabbade på servicen och smakade maten innen servering...
#12   Anonym användare   tisdag 30 november 2010 kl. 09:45  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Fin lokal med mysig stämning. tar väldigt lång tid att få beställa och att få maten. förrätten var utsökt men varmrätten väldigt salt, samtliga pastarätter vi beställde var alldeles för salta. dålig koll på borden, de bredvid oss fick både beställa innan och fick maten innan oss, trots att vi kommit ca en halvtimme innan dem!
om de hade bättre koll och var effektivare i matsalen, + mindre salt på maten hade det varit jättebra...
#13   Anonym användare   tisdag 30 november 2010 kl. 09:42  
★ ★ ☆ ☆ ☆ 
Jättemysig miljö med stearinljus och fin lokal. Vi hade bokat bord och var där en lördagskväll med vänner för middag. Väldigt trevlig personal, men medans vi väntade på att få beställa fick bordet bredvid som kommit senare än oss både beställa innan och fick sin mat innan oss. Det tog lång tid innan vi fick menyn, lång tid för beställning och lång tid att få maten. Förrätten var dock utsökt men när varmrätten äntligen kom var den väldigt fint upplagd men tuvärr smakade samtliga pastarätter vi beställt väldigt salta. kommer antagligen inte gå dit igen, synd för jag tycker om stället i övrigt. hade de haft bättre koll på borden och mindre salt mat hade det varit jättebra...
#14   Anonym användare   tisdag 2 november 2010 kl. 23:03  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Min rekommendation; gå inte hit. De har varken skrivit på kollektivavtal eller ger sin personal en skälig lön och betalar ej OB. Stöd inte deras underminering av småföretag som gör rätt för sig.

-E
#15   Anonym användare   tisdag 22 juni 2010 kl. 23:58  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Hemma hos-miljön, lite mycket av det. Jag och min kille ringde och bokade ett bord för 2, men när vi kom så visade italienare som stod bakom baren vart vi skulle sitta, ett bord för 4 å vi gick dit å satte hos. Meny fick vi vänta på ett tag, de kanske hade slut på menyn då, å vi väntade tålmodig. Vatten å bröd kom, olivoljan fanns på alla bord. De dukade inte av de övriga 2 kuverten, de romantiska känslan var redan borta.

Beställningen fick ok till, men när vinet kom så visade italienare inte flaskan, å började sätta igång å öppna. Jag bromsade å sa att det var inte Allegrini Valpolicella Ripasso som jag skulle ha, å han viftade lite glatt å sa att den var slut å tog en annan som skulle vara bättre, en Fratta Pasini Val.Classico. Heh! Jag pallade inte tjafsa, smakade av å godkände den. Upplevelsen var redan förstörd, i o m att han frågade inte ens om jag ville ha annan vin om det jag ville ha tog slut, å slut var den nog inte för han sålde in den till bordet bredvid 5min innan. Så han gav oss ett vin, men en lägre klass å tog betald för en högre. Vi går nog inte dit igen, även om maten smakade utsökt.. eller så inget vin nästa gång. Sedan kostar alla viner närmare 300kr och upåt, vilket är lite mycket för att vara icke fine dining. Trevlig personal men fy fy för att köra gästerna på det viset.
››  Skapa konto

Inloggning

››  Matkassar