Matkassar
Populära sportbarer
Restaurang med spel
Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Restaurang hammars

Här hittar du mer information om restaurangen Restaurang hammars i Falun. Du kan även läsa recensioner om Restaurang hammars skrivna av användare direkt på vår sajt.

Adress till Restaurang hammars

Restaurang hammars

Åsgatan 28

791 71 Falun

Telefonnr: 023-39039

Öppettider

Denna restaurang har tyvärr inte angivit sina öppettider ännu, meddela dem gärna om att deras öppettider saknas.

Användarbetyg för Restaurang hammars

Restaurang hammars har fått totalt 13 användarbetyg med medelvärdet 3.2 stjärnor.

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Om du också vill lämna betyg på Restaurang hammars så hittar du formulär för detta alldeles här nedanför.

››  Skapa konto

Inloggning

Lämna betyg och skriv en recension av Restaurang hammars

★ ★ ★ ☆ ☆ 

Karta och restauranger i närheten


Betyg och recensioner av Restaurang hammars

#1   Anonym användare   söndag 12 augusti 2012 kl. 22:32  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Kommer alltid till Hammars som med trevlig service och väl lagad mat är helt perfekt
Verkligen något att rekommendera och Falun har tur som har så anrika lokaler som nya används och förhoppningsvis kan fortsätta skapa historia
4 av 5 poäng absolut !!
#2   Anonym användare   torsdag 17 maj 2012 kl. 19:53  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Bra service, gick snabbt att få maten. Grissinin i glaset var ju bara patetisk, satsa på det där brödet med olivoljan istället! Havsabborre med risotto och basilika/mascarponekräm, helt okej, gott, men inget speciellt. Nöjd med besöket!
#3   Anonym användare   torsdag 26 januari 2012 kl. 20:10  
★ ★ ★ ★ ★ 
Äter alltid lunch här, bästa restaurangen i Falun!
#4   Amanda   söndag 15 januari 2012 kl. 17:51  
★ ★ ★ ★ ★ 
Hammars Pizza och Pasta har en ny ägare sen i Sommras och har ständigt utvecklats och blivit bättre och bättre, för er som har kännt er missnöjda så har ni enbart haft riktigt otur enligt min egen åsikt. Jag tycker att Hammars har en grymt bra service, speciellt nu när dom har fått iordning på personalen, det är inte alltid lätt att hitta bra personal till en ny restaurang!!! Man blir trevligt bemött och maten är helt fantastiskt, jag testade på Hammars Lammytterfilé här om dagen och smakerna bara smälter i munnen. Detta är en restaurang som JAG kan rekomendera starkt.. Både på Lunchen och Kvällen.
#5   Anonym användare   fredag 28 oktober 2011 kl. 12:54  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
var på Hammars ett sällskap om 23 pers. och måste tyvärr säga att det var en tråkig upplevelse.maten var väl OK men en icke godkänd service bröd och sallad kom in när nästan alla ätit upp maten några gick innan vi ens blev erbjudna efterrätt trots att vi frågat om menyn,det var oxå 2 för 1 men det blev ändå fel när vi skulle betala det verkade som om personalen inte hade koll alls på läget.kommer inte att rekomendera den här resturangen till någon.
#6   Anonym användare   måndag 5 september 2011 kl. 20:30  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Var förbi Hammars och beställde två pizzor som fredagsmiddag. Blev förvånad då de höjt priset på pizzan till 185 kr!!! En höjning med 50 kr!! Den nya personalen ( Hammars bytte ägare i sommar ) var tyvärr inte bra och de hade inte koll på restaurangen. Gäster reste sig från borden och gick runt för att leta reda på personal, och när nya gäster kom in och frågade om bord - så fick de till svar:" vi har inte koll på läget". När vi kom hem med pizzorna var det fel pizza, och de såg ärligt talat hemska ut. De var trasiga, råvarorna var inte färska, en stor hög med gammal vissen ruccola låg mitt på och det var som stora högar med färdigriven fusk-parmesan överallt på pizzan. Jag ringde upp Hammars för att meddela att jag kommer tillbaka och att de får sätta igång med 2 nya pizzor. När jag kommer dit, får jag vänta 20 minuter till och får inte ens en ursäkt. Jag betalade 370 kr för 2 st pizzor trots att jag fått vänta totalt 45 minuter, fått fel pizzor samt att pizzorna inte såg så bra ut. Pixzzorna var så degiga undertill att de inte gick att flytta från kartongen till tallrik. Jag trodde att personalen skulle vara ledsamma och beklaga misstaget, men jag blev tyvärr mycket nonchalant bemött.. Jag kommer från en stor stad med flera mycket bra italienska restauranger med äkta stenugnsbakade pizzor på menyn, och det kostar ca 110-130 kr. Att då ta 185 kr för en pizza som är gjord i storköksugn och med icke förstklassiga ingredienser är jättledsamt i en liten stad som Falun. På det sätt pizzan var gjord, så kan det inte vara en utbildad, erfaren kock som jobbar i köket. Jag kände mig totalt lurad och dåligt bemött. Jag såg även senare att det denna dag skulle vara 20% rabatt - men det fick vi inte heller.
#7   Anonym användare   fredag 19 augusti 2011 kl. 13:33  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Nu kan man äntligen äta goda pizzor i Falun! Åt lunch buffet och var väldigt nöjd.
#8   Anonym användare   tisdag 9 augusti 2011 kl. 12:13  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Tyvärr så var ej maten mycket att hurra för och dyrt 125 kronor för lite hårda pizzabitar, lasagne o pasta
#9   Anonym användare   fredag 8 juli 2011 kl. 09:09  
★ ★ ☆ ☆ ☆ 
Trevlig personal och bra service men maten räckte knappt upp till godkänt. Med den prisnivån hade jag förväntat mig en smakupplevelse
#10   Anonym användare   onsdag 6 juli 2011 kl. 21:06  
★ ☆ ☆ ☆ ☆ 
Skickade dit gäster från hotellet som kom tillbaka otroligt missnöjda. Maten hade väl varit helt ok men servicen drog ner helheltsbilden totalt. Maten dröjde alldeles för länge. Servitrisen skulle komma med bestik men dök aldrig upp, samma sak med servetter. en grupp gäster som suttit där ett bra tag redan när mina gäster kom, fick maten till och med senare än mina två plus att när den väl kom så var hälften fel.
När mina gäster klagade fick dom till svar att restaurangen bara varit öppen i två veckor vilket dom visste var fel eftersom dom varit in på den här sidan och läst dom 1 år gamla kommentarena.
Som brukligt är så fick dom en rätt avdragen men blev än en gång bortglömda när väl notan låg på bordet så de fick vänta ytterligare en halvtimme innan dom tillslut letade reda på servitrisen så de kunde betala.
Även om detta var en engångshändelse och att Hammars vanligtvis har kunnig personal vågar jag inte skicka gäster dit i framtiden.
#11   Anonym användare   lördag 30 oktober 2010 kl. 17:18  
★ ★ ☆ ☆ ☆ 
Tyvärr når varken bruschettan, pastan eller för den delen pannacottan upp till mer än ok om det vore hemmalagat. Dock är lokalen mysig och personalen trevlig men maten behöver en uppskärpning om man skall kalla sig italiensk restaurang.
#12   Anonym användare   tisdag 27 juli 2010 kl. 14:03  
★ ★ ★ ★ ★ 
Efter ett fantastiskt gruvbesök hittade vi denna delikata restaurang.
Vi återkommer gärna till Falun.
Familjen Bergh, Lund
#13   Anonym användare   fredag 21 augusti 2009 kl. 22:34  
★ ★ ★ ★ ★ 
Vi hade hört mycket gott om Hammars innan vårat besök. Det överträffades med råge. Så kul!!! 
››  Skapa konto

Inloggning